Nyèki tòra kimennèk autoval es a farkam simogatnám miközben nézem a meztelen feleségeket
Valaki?
Valaki?
Este esetleg valaki Keszthelyen a parton? Hölgy vagy pár társaságát keresném parton való huncutkodásra…
sziasztok ma heves megyében vaaki?
Tanulságos volt ez a tegnap este (is).
A kevés valós páros (de tekinthetjük szóló nőnek is, mert a párja inkább csak jelen van) közül az egyik kristálytisztán leírja egy adott pillanatban, hogy épp mennek fel a Szépvölgyire, de nem sokáig maradnak, ha nem jön senki. Bő 1 óra alatt rajtam kívül még 1 ember talált oda, de 3-4 ember látta jónak inkább ehhez hasonló ostoba kérdéseket írogatni a közösbe (és még ki tudja, hányan írtak nekik priviben) ahelyett, hogy azonnal kocsiba vágták volna magukat és max. 20-30 percen belül, minimális útiköltséggel gyakorlatilag garantált élményük lehetett volna.
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 01:07
A kevés valós páros (de tekinthetjük szóló nőnek is, mert a párja inkább csak jelen van) közül az egyik kristálytisztán leírja egy adott pillanatban, hogy épp mennek fel a Szépvölgyire, de nem sokáig maradnak, ha nem jön senki. Bő 1 óra alatt rajtam kívül még 1 ember talált oda, de 3-4 ember látta jónak inkább ehhez hasonló ostoba kérdéseket írogatni a közösbe (és még ki tudja, hányan írtak nekik priviben) ahelyett, hogy azonnal kocsiba vágták volna magukat és max. 20-30 percen belül, minimális útiköltséggel gyakorlatilag garantált élményük lehetett volna.
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4699282)

Honnan ismerlek meg titeket?
Ma pár, hölgy szépvölgyi?
Hali ! Jarnek arra fele
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Este 22 óra után a Népligetbe aktív?
Sziasztok! Reptérnél mostanság valaki? Pàr, pasi? Esetleg Bp és környékén?
Tatabánya környékén kölcsönös orál ?
Kőkemény vastag farkamra keresek nőt vagy párt
Nézd meg a képeim

Tiszafüreden keresek szopni imadopasit vagy párt
Sziasztok ma békés megye valaki ? Gyula Csaba ?
Sziasztok. Mai nap folyamán,popsi nyalásra, ujjazásra,dugásra keresek partnert. Privátban írj.
Kinek dughatnám meg a feleségét. Bp.
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit harmadiknak az adatlapunk szerint Paks,Dunaföldvár környékére...

Sziasztok.
Mostanában Győr és környékén tali?
Mostanában Győr és környékén tali?
Ma Budapesten valaki(k)?

Kora este Szépvölgyi parkolóba hölgy,vagy pár tervez egy kis kalandot?
Vasárnap hajnalban 5-fél7 között valaki Sárvár - Veszprém vonalon?
Hello! Reptérnél ma valaki, valakik?