Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.
Sziasztok. 25 éves macis testalkatú srác vagyok. A mai napra keresek olyan macikedvelő pasit/pasikat aki/akik szabadban szoptatna/szoptatnának. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj/Írjatok ha érdekel a dolog!!!
Gyöngyös valaki?
XI ker árasztó út Duna-part 5:30 ?
Repter vki?
Remélem sikkerel jártok. Én épp vidéken. Hajrá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 22:37
Törölt felhasználó (4738708)

Sziasztok . Párom szeretné látni ma éjszaka , hogy kiverem egy idegen srác farkát ő előtte. Sajnos hajnal 1körüli időpont lesz jó nekünk kb . Most nem kizárólag fiatal fiút keresünk de valóban egy normális és szimpatikus srácot szeretnénk találni. Ismerkedés képen váltunk azért jópár mondatot ( e-mail chat ) és képet is cserélnénk , hogy valósak vagyunk - e és ő is olyan amilyennek mondja magát. Itt Friss képet kérünk ! Többit privátba .
Sziasztok . Párom szeretné látni ma éjszaka , hogy kiverem egy idegen srác farkát ő előtte. Sajnos hajnal 1körüli időpont lesz jó nekünk kb . Most nem kizárólag fiatal fiút keresünk de valóban egy normális és szimpatikus srácot szeretnénk találni. Ismerkedés képen váltunk azért jópár mondatot ( e-mail chat ) és képet is cserélnénk , hogy valósak vagyunk - e és ő is olyan amilyennek mondja magát. Itt Friss képet kérünk ! Többit privátba .
Semmi, az nem nektek való úgyis már repteret is kezditek elbaszni.
(Ez egy válasz bergerolah üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hi.
Class fotók
plane a tescós nagyon ott van, beválalos vagy dorka
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Class fotók

Beljeb nem jonnel?
(Ez egy válasz szabodave92 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi az a szepvolgyi???
(Ez egy válasz Dorka. Borka üzenetére (2024. 07. 06. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi? Párok?
Kb egy óra és ott leszünk
Kb egy óra és ott leszünk
Szepvolgyi?
Sziasztok! Reptérnél férfias férfit kényeztetnék.
Szerintem ez a un "Loss awareness" dinamika, azaz még ha nincs is a pályán de a lelátóról csapja a zajt mintha ő is játékban lenne...
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2024. 07. 06. szombat 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 21:29

Tanulságos volt ez a tegnap este (is).
A kevés valós páros (de tekinthetjük szóló nőnek is, mert a párja inkább csak jelen van) közül az egyik kristálytisztán leírja egy adott pillanatban, hogy épp mennek fel a Szépvölgyire, de nem sokáig maradnak, ha nem jön senki. Bő 1 óra alatt rajtam kívül még 1 ember talált oda, de 3-4 ember látta jónak inkább ehhez hasonló ostoba kérdéseket írogatni a közösbe (és még ki tudja, hányan írtak nekik priviben) ahelyett, hogy azonnal kocsiba vágták volna magukat és max. 20-30 percen belül, minimális útiköltséggel gyakorlatilag garantált élményük lehetett volna.
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt...
A kevés valós páros (de tekinthetjük szóló nőnek is, mert a párja inkább csak jelen van) közül az egyik kristálytisztán leírja egy adott pillanatban, hogy épp mennek fel a Szépvölgyire, de nem sokáig maradnak, ha nem jön senki. Bő 1 óra alatt rajtam kívül még 1 ember talált oda, de 3-4 ember látta jónak inkább ehhez hasonló ostoba kérdéseket írogatni a közösbe (és még ki tudja, hányan írtak nekik priviben) ahelyett, hogy azonnal kocsiba vágták volna magukat és max. 20-30 percen belül, minimális útiköltséggel gyakorlatilag garantált élményük lehetett volna.
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt...
Nyèki tòra kimennèk autoval es a farkam simogatnám miközben nézem a meztelen feleségeket
Valaki?
Valaki?
Este esetleg valaki Keszthelyen a parton? Hölgy vagy pár társaságát keresném parton való huncutkodásra…
sziasztok ma heves megyében vaaki?
Tanulságos volt ez a tegnap este (is).
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 01:07
Tényleg nem értem, hogy mit gondolnak egyesek magukban, amikor ezt az oldalt hasznosnak vélik és időt is szánnak rá, de csak a gép előtt... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4699282)

Honnan ismerlek meg titeket?
Ma pár, hölgy szépvölgyi?