Fél9 felé reptéren lessz valaki?
Cegléden is pangás van!
(Ez egy válasz Okossrác üzenetére (2024. 07. 19. péntek 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 18:39

Kár, hogy Miskolcon nincs egy ilyen "reptér vagy Szépvölgyi" ahová ki lehetne menni randizni
Lassan indulunk, akkor kb 10-10:30ra érünk ki. Mindenkitől kultúrált hozzáállást kérünk, a nem az nem.
Reptérnél valali/valakik kalandozni?
Sziasztok! Holnap este Debrecenben leszek nőiruciba! Valaki szex? 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok!
Aki Ceglédről nem talál el a reptérig, az magára vessen...
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 07. 19. péntek 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap 9 körül kint leszek. Jön ki valaki?
Reptérnél most?
Sziasztok!Bp-Győr-Veszprém vonalon valaki bisex kalandra? Kb éjfél-1h kor indulok Bp!
Reptérnél valaki?
Valaki ma este?Szopnèk, dugnèk.Szolnok- Kmèt. vonalon, kamusok hanyagoljank.Autód legyen, nem bànod meg.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Köki kornyeke? 23 óra ?
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? nagyméretű, sportos fiatal vagyok
Sziasztok holnap kora este Paks Dunaföldvár környékén nő vagy pár?
Reptér most???
Van valaki repternel?
Most 9be vagyok párt k3nyeztetnèk talizzunk
Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a bukkake partyn való részvételt, bár az egyéni rekordunk megdöntése nem sikerült, csak kilenc adag jött össze, de nagyon élveztük, jó volt a társaság, reméljük legközelebb is lesz ilyen jó, és sikerül a 16 adagot felülmúlni
Sziasztok szombat este azaz 20-án keresünk VÁCON A VIGADALOMBAN lányt párt kis ismerkedesre séta a dunaparton és egy kis játék esetleg. Párok lányok fiúkat nem keresünk szombat 21óratol. Váci viadalon. Várjuk leveleiteket üdv e és p