4.ker kornyeken kalandoznek hajnalban...
Estét hölgyek.
Mai nap, mostanában Hölgy 1 laza nyári kalandra
Mai nap, mostanában Hölgy 1 laza nyári kalandra

Pasit keresek ma éjjel autós kalandra Budapest, vagy környéke
Most megyünk ki a reptérre. Mutatós, kívánós feleségemmel párt és/vagy férfit keresünk.
Sziasztok mikor értek oda?
(Ez egy válasz zsupeti üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 00:18

Most megyünk ki a reptérre. Mutatós, kívánós feleségemmel párt és/vagy férfit keresünk.
15 perc
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok én meg párokal, hölgyekel,vad macskákat keresek..lehet tudni nagy vonalakban mire kerestek pasikat?
(Ez egy válasz zsupeti üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 00:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 21. vasárnap 00:18

Szívesen csatlakoznék hozzátok de ahogy látom már sokan vannak ezzel az érzéssel mint én.
Sziasztok, jövő hét péntek vagy szombaton esetleg pár, aki kalandozna Miskolc környékén?
Sziasztok, jövő hét péntek vagy szombaton esetleg pár, aki kalandozna Miskolc környékén?
Hali, kint vagytok még egyáltalán?ha igen akkor kb meddig tervezték lenni?
(Ez egy válasz zsupeti üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
No kiértek?
Picsába, bele nagy duzzadt fasszal menjek hazza.. valahogy mindig van valami hogy szerobbanak a tőkeim.
Most, éjjel, Miskolc, Mezőkövesd, Eger környékén valaki valamire? Bármi szóba jöhet. Privátban jelezze aki találkozni akar. Autóval tudok mozogni.
Pedig nagy szét specielnek valakit... senki nem szeretné.
Sziasztok most reptéren pár?
Ma este kalandoznék nővel, párral Siófok Fehérvár környékén.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok!
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Átlagos méretű és gyors lövetű férfit keresnénk.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Nepliget fele vki?