Sziasztok! Hétfőtől keresek napközben autóskalandot párokkal , hölgyekkel!
Ma 13 órakor budaörs környékén Autózom szívesen szopatnék :P
Sziasztok, ma délután az M1 útvonalan és környékén keresnek partnert
Ha biztosra szeretnél menni és képet látni a nőről aki akciózik, akkor a rosszlányokat tudom ajánlani! Ott lehet válogatni is! Jó pénzért bármelyik kapható egy kis akcióra!
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 07. 26. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 23:08

Képet jó lenne látni, ne vaktában menjen ki az ember. Tudtok mutatni képet?
Holnap reggel indulok Érdről Nyíregyháza, társulna valaki? Tomi vagyok.
Sziasztok mostanában pár aki ismerkedne reptér mögött?
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk gyula környékéről ma estére jó méret elöny privátra írj.
Férfias férfit kényeztetnék a reptérnél. Mostanában valaki?
Sziasztok valaki esetleg baranyában kis kalandra??
Jó reggelt! Az elkövetkező nèhány órában kaland veresegyház ès szűk környèkèn? Teljesen aktív, fèrfias fèrfi vagyok.
Írtam pm-t
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 03:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 03:43
Törölt felhasználó (4715032)

Aréna plázánál szopnék most
Aréna plázánál szopnék most
Reptéren valaki?
Köszönöm a Peugeot fiatal párnak a reptéri kalandot
Egy élmény volt
Egy élmény volt
Hajna3 felé reptér?
Ez így van, ahogyan az Everest pedig 7000 km-rel arrébb van a Kékestől, de attól még nagyon nem lesz ugyanolyan.
(Ez egy válasz patron_kiraly üzenetére (2024. 07. 26. péntek 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 23:24

Továbbá minimum 45 perc autókázással arrébb van, ha valaki keletpesti vagy kelet-pestmegyei.
Ugye ezt most nem komolyan kérdezted?
Ilyen helyekre mindig vaktában mész ki, sőt, nagyon sokszor garantáltan dolgavégezetlenül jössz haza. Aki ezt nem fogadja el, az így járt, van sok más ismerkedési forma is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 07. 26. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 23:08
Ilyen helyekre mindig vaktában mész ki, sőt, nagyon sokszor garantáltan dolgavégezetlenül jössz haza. Aki ezt nem fogadja el, az így járt, van sok más ismerkedési forma is. (Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2024. 07. 26. péntek 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Fonyod ma ejszaka valaki?
Továbbá minimum 45 perc autókázással arrébb van, ha valaki keletpesti vagy kelet-pestmegyei.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 07. 26. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 22:47

Cserébe a hely mérete okán jóval kevesebb fő van a "keresleti" oldalon, de az is összetömörödik, továbbá jóval nehezebb elbújni (ha ez a szándék, és nem a gangbang), továbbá előfordulnak ott turisták is még este is (a reptéren is, de ott el tud különülni a dolog), nem utolsó sorban a reptérrel ellentétben a Szépvölgyin láttam már rendőrautót is.
Teljesen más karakterű helyek, nem lehet azt mondani, hogy egyik vagy másik egyértelműen jobb.
Teljesen más karakterű helyek, nem lehet azt mondani, hogy egyik vagy másik egyértelműen jobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 26. péntek 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 26. péntek 22:04
Törölt felhasználó (4750977)

Valaki a reptérnél? Most értünk ide a párommal!