Sziasztok én egy 24 éves sportos srác vagyok elvileg helyes pofázmánnnyal és szeretnék ma párhoz esetleg nőhöz csatlakozni a reptéren vagy valamerre egy eldugott részen Vecsésen. Ha esetleg erre járnátok és szimpatikus lennék írjatok és küldök még képeket. (Smile)
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok ma estefelé reptérnél párok akikhez lehetne csatlakozni????
9:30 körül lesz kint a reptérnel pár, aki szívesen venné egy 30 éves, diszkrét, ápolt, potens pasi jelenlétét akár csak kukkolo ként, vagy aktív szereplőkent? El is bujhatunk a nyilvánosság elől, privátban egyeztessünk.
Szia!
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz zm60 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam üzenetet! (Ez egy válasz zm60 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. M1 vonalán Komárotol Pest felé van most pár vagy hölgy aki kalandozna? Kis letérő bele fér
Holnap délelőtt 9 óra után,cumiznék igényes pasit budapesten!
Harisnyában és bugyiban lennék!
Tomi
Harisnyában és bugyiban lennék!
Tomi
Ha kírnád az árat is hogy 25 k. az még korrektebb lenne
Repteri kifutó végénél mostanság valaki aki kalandozna?
Sziasztok ! Valaki Du 15 körül reptérnél ? Esetleg lány vagy pár !!!irj
Szigethalom-Dunavarsány-Délegháza környékén keresek biszex párt-férfit orálkalandra. szeretek szopni, izgat az érett korosztály
lesz valaki holnap lent a punta kriz -en? privát üzenetet várok
Westendnél valakik???
Keszthely, Hèvìz, stb valamerre a környèken?
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Valaki most szombathelyen?
Van kint valami a reptérnél?
Érdemes arra fordulni?
Érdemes arra fordulni?
Autodban szopnèk ma du. Kecskemèt-Szolnok közt.Vki?
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !