Holnapi napra keresek , késő délután,kora este egy egészséges ápolt formás és méretes farkú aktív pasit aki szopatna gumiban, vagy csak kiveretné, de a végén szeretném ha telegecizné az egész arcom. Reptéri kifutónál jó lenne,ha lenne ,aki megfelelő.
Sziasztok,
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.
a holnapi napra kersunk potens fiut, ferfit Bacs megyeben Lakitelek korzeteben.

Sziasztok!Debrecen TEVA vagy más helyen szopatnék!Motorral érkezem!
Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!

Sziasztok,
Holnap ha lenne kedve hölgynek, párnak csatlakoznia hozzám egy strandolásra, akár dél1, akkor privátban írjatok és útközben pár kellemes orgazmust is összehozhatunk.
Holnap ha lenne kedve hölgynek, párnak csatlakoznia hozzám egy strandolásra, akár dél1, akkor privátban írjatok és útközben pár kellemes orgazmust is összehozhatunk.
Mi is ott voltunk..... csak pont lekéstük....
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, vasárnap kedves párral ismerkednék Zala Vas Somogy Veszprém megyéből utazni tudok ápolt intelligens diszkrét 37 éves pasi vagyok
Reptérnél ppár vagy högy ilyen korán?
Egyszer régebben olvastam itt, hogy Szegeden a Pihenő utca végén "szoktak" lenni autós talik. Az téma még? Ha igen, merre? Párszor voltam ott, de soha senki nem volt.
Most valaki Kondorosi út végénél Dunapart?
Sziasztok!
8-kör reptérnél pár, hölgy eseeg?
8-kör reptérnél pár, hölgy eseeg?
Autost 4.kerben szopnek, akár odavissza
Veszprém valaki?
Bpn szextali nost, mindenbebenn vagyok!!!
Reptérnel vagyok. Valaki?
Legközelebb talán bátrabbak lesznek
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2024. 08. 10. szombat 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 00:35

Egyetértek. A nézőrekord viszont megvolt! Persze nyilván mindenkinek más a habitusa, ha nem akar, akkor nem... Aki odajött annak a "foglalkozás elérte a célját". Köszönjük az élményt Nektek!
Egyetértek. A nézőrekord viszont megvolt! Persze nyilván mindenkinek más a habitusa, ha nem akar, akkor nem... Aki odajött annak a "foglalkozás elérte a célját". Köszönjük az élményt Nektek!
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2024. 08. 09. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 23:19

Köszönjük a részvételt a bukkake partyn, az aktív 6 személynek kifejezetten, a bátortalanabbalnak tanács, ha a hölgy mondja, hogy gyertek oda, akkor érdemes.
Reptérnél most?
Köszönjük a részvételt a bukkake partyn, az aktív 6 személynek kifejezetten, a bátortalanabbalnak tanács, ha a hölgy mondja, hogy gyertek oda, akkor érdemes.