szokott valaki járni a Pusztavacsi erdészet pihenőjében?
Fonyod kornyeke?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Üdv
Ma este a XXII.kerületi Szobor parknál leszek.Az a terv hogy kicsit játszok magammal,de hölgy vagy esetleg pár hölgy tagja csatlakozhat.Ha valakit érdekel privátban egyeztessünk.
Szép napot mindenkinek
Ma este a XXII.kerületi Szobor parknál leszek.Az a terv hogy kicsit játszok magammal,de hölgy vagy esetleg pár hölgy tagja csatlakozhat.Ha valakit érdekel privátban egyeztessünk.
Szép napot mindenkinek
Megnéznék egy masztit kocsiban,szabadban ma délelött Albertirsa,Dános,Örkény,Lajosmizse,Tatárszentgyörgy környékén
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Kint leszel egésznap?
Sziasztok reptérnél egész nap napközben????
És csak beszélgetés volt?
(Ez egy válasz Vidékipár76 üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Godollo korul valaki?
Neszmély környékén orál?
Fót környékén mostanság van esetleg valaki akit érdekelne egy autós kaland esetleg ? ( adatlapot olvass )
Ma(08.13) és holnap dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg környékén dolgozom.
Valaki autós kalandot kölcsönös szopással?
Inkább sportosabb, normál testalkatú férfit keresek, a kimondott mackósat nem. 40 éves korig.
Vagy hőlgyek egy durva menetre?
Valaki autós kalandot kölcsönös szopással?
Inkább sportosabb, normál testalkatú férfit keresek, a kimondott mackósat nem. 40 éves korig.
Vagy hőlgyek egy durva menetre?
Hello Győrben fiú most én is fiú
17 ker? Most....
Autost szopnek akár odavissza, dugnék is... 4.ker
Reptérnél van egy bi pasi,aki twle van és kiverné közösen?
Az fasza

Kint voltunk,jót beszélgettünk az erdőben