Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Most délelőtt pár vagy hölgy autós kalandra?! Marcali Fonyód Keszthely környékén!
Most délelőtt pár vagy hölgy autós kalandra?! Marcali Fonyód Keszthely környékén!
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Szopna most valaki Bp?
Reptér?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 24. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 08:14
Törölt felhasználó (3985332)

Sziasztok!
Ma éjszaka lesz kint valaki? Hajnali 1 körül egy kis izgalom?
Sziasztok!
Kecskeméten keresek nőt aki kézzel vagy szájjal kielégítene kocsiban!
Csináltak is valamit a miniszoknyás lányok ????
Tali most
(Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 24. szombat 06:39

Reptèr mizu? Párok vannak ilyenkor lent? Erdo fele merre erdemes menni? Nudizni szoktak az erdonel?

Sziasztok!
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
A.
Reptèr mizu? Párok vannak ilyenkor lent? Erdo fele merre erdemes menni? Nudizni szoktak az erdonel?

Mizu, van most kint pár a reptéren?
Most valaki Ráckeve,dömsöd?
Mi a helyzet reptéren most?
Sziasztok! Szépvölgyin mostanában valaki ismerkedni ?
Sziasztok ! Holnap este buli Te feszt fesztivál András úton ! Koncert érezzük jól magunkat 40 - 50 + os nők írjatok haverommal megyünk gyertek ti is . Írj privátban .
Pécs és környékén?
miniszoknyás lányok innen vannak?