Írtam
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2024. 08. 24. szombat 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Békésmegyében kalandoznék ma este. Utazni tudok. Pár vagy pasi. Bi kaland is szép lenne. Oadadó lennék.
Sziasztok ma estére utazni tudó pasit keresünk gyula környékéről.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj ha érdekel
Már látjuk.
(Ez egy válasz Christian19882024 üzenetére (2024. 08. 24. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Budapest Nyíregyháza felé M3 autópálya bármelyik pihenőben hölgyel találkoznék ma
Írtam
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 08. 24. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti, többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk.
Szívesen találkoznánk egy félreeső parkolóban olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Szívesen találkoznánk egy félreeső parkolóban olyan nem dohányzó párral, akik nyitottak a párcserés szexre.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Veszprém autós vagy szabadtéri kalandra hölgyet, párt keresnék. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok! 18kor Győr, Kovalter, fiatal pár ismerkedne! Fekete terepjáró! Gyertek is oda, ne csak messziről kukucs! Igényesség, normális viselkedés elvárt!
siófok környékén autós kaland, ma este?
Ma estére keresünk párokat fiukat max 40 èves korig!
Ma este/ késő este ki merre lesz?

Sziasztok!
Párokat és szóló pasit keresek.
Ma este 10 től éjjel 2-3 ig a csopaki nosztori pihenőnél leszünk kocsiban.
Mindketten vékony testalkatúak vagyunk. 40-45 évesek Ő nagyon csinos (nem csak az én véleményem)
))
Párom nem tudja, hogy én itt írok úgyhogy csak kíváncsi kukkolókat keresek és szigorúan diszkréten.
Mintha épp arra járnál....
Ha esetleg közel kerülnél akkor is inkább szótlanul. Nem tudom hogy reagálna egy idegenre engem viszont izgat ha kukkolnak.
Írj ha jó valamilyen formában...
Üdv:
Tibioo
Párokat és szóló pasit keresek.
Ma este 10 től éjjel 2-3 ig a csopaki nosztori pihenőnél leszünk kocsiban.
Mindketten vékony testalkatúak vagyunk. 40-45 évesek Ő nagyon csinos (nem csak az én véleményem)

Párom nem tudja, hogy én itt írok úgyhogy csak kíváncsi kukkolókat keresek és szigorúan diszkréten.
Mintha épp arra járnál....
Ha esetleg közel kerülnél akkor is inkább szótlanul. Nem tudom hogy reagálna egy idegenre engem viszont izgat ha kukkolnak.
Írj ha jó valamilyen formában...
Üdv:
Tibioo
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Sziasztok! Holnap kora délután tervez pár vagy hölgy kimenni a reptérhez? Lehetne csatlakozni, esetleg csak nézni? Írj privátot kérlek!
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok. Dömsöd vagy környékén ma este valaki?
Tegnap este voltam
Szökőkút
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 23. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 23. péntek 21:13

Szökőkút

Törölt felhasználó (4743627)

Margitszigeten van valaki?
Sziasztok! Gárdony Budapest útvonalon szopatnék. Helyem nincs . A diszkréció adott és elvárt.