Bordo 1 bmw innen?
Sziasztok. Székesfehérvár-Veszprém-Pápa útvonalon valaki talizna ma estefelé? Kocsival leszek, kis kitérő is belefér.
Repternel valaki?
Most délután velencei tó környékén szopnék esetleg kölcsönösen is 18/6al
Sziasztok!
Hölgy vagy pár van, aki benne lenne autós kalandban ma 5-6 körül IX. ker., XI. ker., Diósd, Érd, esetleg Csepel környékén? Arra kerülök, ahol kinéz valami akció. Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Hölgy vagy pár van, aki benne lenne autós kalandban ma 5-6 körül IX. ker., XI. ker., Diósd, Érd, esetleg Csepel környékén? Arra kerülök, ahol kinéz valami akció. Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Sziasztok!Adatlapom alapján keresek!!!Ha imádod,nem csalódnál,sőt.....keress bizalommal!Diszkréció természetes,privát üzenet!
Sziasztok.
Ma 18 óra körülre keresnék, Gönyüről Dunai csavargás, van pár sziget, bdsm, bondage stb lehetöség adott.
kötél van a hajóban bőven.
Ma 18 óra körülre keresnék, Gönyüről Dunai csavargás, van pár sziget, bdsm, bondage stb lehetöség adott.

Valaki közös hokizás autóban?
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Sziasztok!
Szépvölgyin hölgy/pár mostanában?
Szépvölgyin hölgy/pár mostanában?
Mai napra keresnék.. Privátban. Köszönöm.
Kora délután kimennék fehérváron autóval kalandozni.Ha valakinek kedve vagy ötlete van az írjon privit bátran.
Sziasztok
) ma estefele 8-11 lesznek kint párok?
Reptèrnèl
erdőnèl

Reptèrnèl

Holnap délelőtt,kiverném egy pasi farkát újpesten,vagy a közelében!
Sziasztok! Valameyik nap délelőtt az ecseri reptér melett leápolnék valakit. Én 30/185/78 passzív vagyok. Igény esetén akár női ruciban is lehetek. Félreértések elkerülése miatt közlöm pasi vagyok és pasit keresek. Írj privit és megbeszéljük.
Reptéren elég gyér a forgalom, kint vagyok egész nap. Lányok- párok esetleg jönnek ki??
Vecsés Market centrálnál valaki kölcsönös hokira most
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Bpesti 60-as ápolt pasi hölgy partnerét keresi,írj privátba.
Szépvölgyi parkolóba valaki tervezi?