Most délután velencei tó környékén szopnék esetleg kölcsönösen is 18/6al
Sziasztok!
Hölgy vagy pár van, aki benne lenne autós kalandban ma 5-6 körül IX. ker., XI. ker., Diósd, Érd, esetleg Csepel környékén? Arra kerülök, ahol kinéz valami akció. Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Hölgy vagy pár van, aki benne lenne autós kalandban ma 5-6 körül IX. ker., XI. ker., Diósd, Érd, esetleg Csepel környékén? Arra kerülök, ahol kinéz valami akció. Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Sziasztok!Adatlapom alapján keresek!!!Ha imádod,nem csalódnál,sőt.....keress bizalommal!Diszkréció természetes,privát üzenet!
Sziasztok.
Ma 18 óra körülre keresnék, Gönyüről Dunai csavargás, van pár sziget, bdsm, bondage stb lehetöség adott.
kötél van a hajóban bőven.
Ma 18 óra körülre keresnék, Gönyüről Dunai csavargás, van pár sziget, bdsm, bondage stb lehetöség adott.

Valaki közös hokizás autóban?
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Sziasztok!
Szépvölgyin hölgy/pár mostanában?
Szépvölgyin hölgy/pár mostanában?
Mai napra keresnék.. Privátban. Köszönöm.
Kora délután kimennék fehérváron autóval kalandozni.Ha valakinek kedve vagy ötlete van az írjon privit bátran.
Sziasztok
) ma estefele 8-11 lesznek kint párok?
Reptèrnèl
erdőnèl

Reptèrnèl

Holnap délelőtt,kiverném egy pasi farkát újpesten,vagy a közelében!
Sziasztok! Valameyik nap délelőtt az ecseri reptér melett leápolnék valakit. Én 30/185/78 passzív vagyok. Igény esetén akár női ruciban is lehetek. Félreértések elkerülése miatt közlöm pasi vagyok és pasit keresek. Írj privit és megbeszéljük.
Reptéren elég gyér a forgalom, kint vagyok egész nap. Lányok- párok esetleg jönnek ki??
Vecsés Market centrálnál valaki kölcsönös hokira most
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Bpesti 60-as ápolt pasi hölgy partnerét keresi,írj privátba.
Szépvölgyi parkolóba valaki tervezi?
Sziasztok nem tudom nem észre venni, hogy az utóbbi időkben egyre több ember ücsörög az autójában cb rádióval adó-vevővel a reptéren. Valaki tudja ennek az okát, mert gondolom nem a repülő járatokat figyelik.
Rengetegen szoktatok kint lenni reptéren, folyamatosan. De csak céltalanul körözgettek, írjátok ki ide hogy ki mit keres és hol találja.
Sziasztok ma is reptérnél leszek egész nap, párok lányok jelentkezését várom. Fehér Renault clio.