Reptérnél most valaki maszti, vagy gumiban szopatna valaki?? Méretes pasit keresek
holnap délelött Mikebuda Csemő?vki arra?
Reptérnél valaki mostanában??
sziasztok,
Budapest környékén lenne valakinek kedve ezen a hétvégén autós kalandhoz?
Budapest környékén lenne valakinek kedve ezen a hétvégén autós kalandhoz?
Reptér valaki? Bi vagyok
Ma este valaki Veszprém vagy környéke tali?
Sziasztok! A "reptérnél" az a spotterdomb környékét takarja? Kerestem a régi topicban koordinátákat, de 50 oldal átnézése után meguntam. Be tudná dobni valaki ide vagy PM-ben az itt állandóan hivatkozott terület gps koordinátáit vagy egy leírást, hogy hogyan lehet kijutni? Köszi előre is!
Tolna Megye? Tartosra keresnék nyugdijas párt,ha van ilyen,tel és beszélhetünk
Csepelen szopatnék, szopnék.
Valaki ma 6 utan repter?
M3ason ma este Nagyfügednél valaki?
Sziasztok, találkozni akaró hölggyel randiznék ma este. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok! Reptèrnèl szopnèk/szopatnèk normális srácot/srácokat/párokat/transzikat. Írjatok ès már indulok is
Suiasztok. Borsod megyéből valaki?
Ma estére szeretnék egy méretes,formás faszt leszopni gumiban a reptérnél. És jó adag gecit élvezhetnél az arcomra. Van ilyen pasi estére???
Veszprém most szopható vagyok.

Csepelen most valaki?
Hölgyel,párokkal lehet bisex is vagy akár nagyfarkú pasival taliznék délután folyamán.Újpest vagy Pest déli részén.