Reptéren kaland most?
Szia
Megcafoljuk mi eleg sokat jarunk ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 04:40
Megcafoljuk mi eleg sokat jarunk ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4718952)

Szia sajnos rengeteg!!! Egy hónapja járok ki minden nap de még egy nőt- se egy párt nem láttam.
Sziasztok ! Adatlapom szerint ismerkednèk
Lehet szoktak kint lenni párok, de vagy nagyon elbújnak, hogy senki se lássa őket vagy nem mennek arra tényleg. Ide nem írnak sosem, hogy van-e jelentkező, random pedig nem találod meg őket. Aki azt akarja, hogy kukkolják, az nem a lehető legtávolabbi és legeldugottabb helyet keresi meg a reptérnél sem. Egyébként én sem láttam még egyszer sem párt, főleg nem akit legalább meglesni lehetne. Sajnos ez van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 04:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 04:40
Törölt felhasználó (4718952)

Szia sajnos rengeteg!!! Egy hónapja járok ki minden nap de még egy nőt- se egy párt nem láttam.
Sziasztok ma délelőtt Reptér ?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok. Vasárnap délután a reptérnél a kiserdőnél köszöntünk egymásnak egy fekete ford-os szimpatikus párral. Csinos hölgy és vagány,laza srác. Délután 4 körül. Köszi nektek,hogy nézelődhettem kicsit. Ha magatokra ismertek és innen vagytok,légyszi írjatok rám privátban. Csak miattatok regisztráltam. Köszi
(Ez egy válasz Eragon26 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 04. szerda 19:01

A reptérhez mikor érdemes kimenni, amikor nem csak ratyik vannak? Ennyi buzit aki itt a fórumon szopópartnert keres, valami hibetetlen és undorító!
M3 útvonalán megtalálható települések egyikén, valaki találkozna a holnapi nap ?
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Reptér kiserdőnél ma este egy fekete sapkás srác volt .
Ha itt vagy kérlek mindenképpen jelentkezz irj!
Ha itt vagy kérlek mindenképpen jelentkezz irj!
Albertirsa közelében vki?
Reptéren valaki? Bi
Valaki most 20ker határ útnál a kiserdoben most?
Üdv valaki MOST le ápolna 3ker???
A reptérhez mikor érdemes kimenni, amikor nem csak ratyik vannak? Ennyi buzit aki itt a fórumon szopópartnert keres, valami hibetetlen és undorító!
Reptéren esetleg jó adottságú BI/HETERO ffias pasi? Esetleg hetero pár?
Szigetszentmiklós valaki???
Pont az a lényeg nem akárkivel
(Ez egy válasz maresz84 üzenetére (2024. 09. 04. szerda 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)