Most szopnék Bp-en.
Reptérhez érdemes még visszamenni?
Reptérnél valaki kukolható?
Sikerült kijutni?
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 21:53

Sziasztok! Angéla vagyok. Szeretnék meztelenül sétálni mások előtt, beszélgetni idegenekkel feltéve ha ők zsebben tartják a mobiljukat.... A kifutó végét gondoltam erre alkalmasnak de nem tudom hogyan jutok oda. Aki már járt ott, segítene? Köszönöm!
Reptéren van kint valaki?
Sziasztok, izgalmas estét. Csinosak a hölgyek, bugyijuk is jó lenne.
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 21:53

Sziasztok! Angéla vagyok. Szeretnék meztelenül sétálni mások előtt, beszélgetni idegenekkel feltéve ha ők zsebben tartják a mobiljukat.... A kifutó végét gondoltam erre alkalmasnak de nem tudom hogyan jutok oda. Aki már járt ott, segítene? Köszönöm!
Van kint pár a reptérnél, akik esetleg hetero férfi beszállót keresnének?
Sziasztok!
Most szopnék Budapesten belül, passzív vagyok.
Most szopnék Budapesten belül, passzív vagyok.
Sziasztok, izgalmas estét. Ha alkalmas lenne még, szívesen jelentkeznék a légy ottra.
(Ez egy válasz neven üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér?
Van kint pár a reptérnél???
Heves, Hatvan, vagy Jászberényben ma este valamit?

Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres, pasikat párokat
Nyíregyháza környékén valaki? Átutazóban vagyok.
Hetero vagy bi pár reptéren lesz esetleg?
Sziasztok
Jön valaki a reptéri kifutó végéhez?
Jön valaki a reptéri kifutó végéhez?
Bi srácként párokkal találkoznék, kizárólag orálkodásra
/én adnám, de el is fogadom/
)))

Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
M3 vonalán most valaki?