ápolt, szép faszt szopnék most Budapesten, helyem van
Sziasztok sportos hetero fiú fót közeléből most egy autós cumira ? Feleségem részéről persze
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok.
Első alkalommal ma kilátogatnék a sokat emlegetett reptéri kifutóhoz.
Segitséget kérnék,ha a 3-as Főútról szeretném megközelíteni,merre keressem?
Mikor érdemes kimenni?
Köszönöm előre is
Első alkalommal ma kilátogatnék a sokat emlegetett reptéri kifutóhoz.
Segitséget kérnék,ha a 3-as Főútról szeretném megközelíteni,merre keressem?
Mikor érdemes kimenni?
Köszönöm előre is

Gardony valaki?
Nosztori vagy gulya domb?
Fonyod valaki? Autom van
Repteren opel combos par innen vagytok?
Csepelről valaki?
Ha kicsi a farkad max 13 cm, imadod ha orakig habzsoljak a farkad, torkon is szeretnel hugyozni, es bpn most azonnal! Irj!!!
Múlt Vasárnap délután a reptérnél a kiserdőnél köszöntünk egymásnak egy fekete ford-os szimpatikus párral. Köszi szépen,hogy nézelődhettem kicsit. Ha innen voltatok,légyszi írjatok rám. Csak miattatok regisztráltam
Mai nap este XI keruletben hölgy vagy pár?
Sziasztok!
Reptér ma délelött?..
Reptér ma délelött?..
Sziasztok. Szívesen segítek kijutni. Kukolók egyébként vagyunk páran . Ki is szoktuk írni mikor vagyunk ott. Üdv Marci
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 21:53

Sziasztok! Angéla vagyok. Szeretnék meztelenül sétálni mások előtt, beszélgetni idegenekkel feltéve ha ők zsebben tartják a mobiljukat.... A kifutó végét gondoltam erre alkalmasnak de nem tudom hogyan jutok oda. Aki már járt ott, segítene? Köszönöm!
Drágáim! Rengeteg üzenetet kaptam a kifutó végi meztelen programmal kapcsolatban, köszönöm szépen! Próbálok mindenkinek válaszolni de esélytelen... Hála nektek! Köszönöm! Angéla.
Mi a helyzet a repteren? Lehet kinézek.
Akik csak kukkolni járnak, azok elég kevesen vannak a reptérnèl. Szerintünk, bár lehet nem így van. Mi kukkolóval nem igazán találkoztunk még kint.
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 21:53

Sziasztok! Angéla vagyok. Szeretnék meztelenül sétálni mások előtt, beszélgetni idegenekkel feltéve ha ők zsebben tartják a mobiljukat.... A kifutó végét gondoltam erre alkalmasnak de nem tudom hogyan jutok oda. Aki már járt ott, segítene? Köszönöm!
hello! ma esetleg Tiszakécske és környékén valaki aki talizna.többi részlet privátban
Most 5 korul repter?
Most szopnék Bp-en.