Az lehet, hogy ott van parkoló, csak nem ott vannak az akciók...
A sokat emlegetett helyszín a nagy leszállópálya mögötti, fás-bokros földutak hatalmas területe Vecsés irányából. A Google GPS-be csak annyit kell beírni, hogy "Gépmadár figyelő", és akkor bevisz egy centrumpontba, de ahogy említettem, hatalmas a terület és emellett elég sok olyan turista is van ott, akinek fogalma nincsen a hely ezen oldaláról, csak azért megy ki, hogy a feje felett épp 40 méterre lévő leszálló repülőket bámulja.
Szóval csodát senki ne várjon, főleg helyismeret nélkül. Nem fog a szádba repülni a sültgalamb, nem egy swinger clubba mész, ezzel légy tisztában! (Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 14:18

A sokat emlegetett helyszín a nagy leszállópálya mögötti, fás-bokros földutak hatalmas területe Vecsés irányából. A Google GPS-be csak annyit kell beírni, hogy "Gépmadár figyelő", és akkor bevisz egy centrumpontba, de ahogy említettem, hatalmas a terület és emellett elég sok olyan turista is van ott, akinek fogalma nincsen a hely ezen oldaláról, csak azért megy ki, hogy a feje felett épp 40 méterre lévő leszálló repülőket bámulja.
Szóval csodát senki ne várjon, főleg helyismeret nélkül. Nem fog a szádba repülni a sültgalamb, nem egy swinger clubba mész, ezzel légy tisztában! (Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Javítsatok ki ha rosszul tudom, de az Igló utca végén a spotter domb az ami a reptérnél könnyen megközelíthető és van előtte autós parkoló.
Budakalasz OMSZK parkoló Ford inen van ?
Reptér mostanába hölgy vagy pár ?
Írj privatban
Írj privatban
Székesfehérvár-Veszprém-Pápa vonalon vagy kis kitérővel keresek 6 után srácot aki talizna
kocsival leszek. Lehetőleg aktív vagy uni srácot (esetleg kíváncsi heterót) keresek

De ott most valamilyen építkezés van... Legalábbis én azt láttam....
Mondjuk engem is érdekelne a pontos hely
Akár privátban is várom a GPS koordinátákat...
(Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 14:18
Mondjuk engem is érdekelne a pontos hely

Javítsatok ki ha rosszul tudom, de az Igló utca végén a spotter domb az ami a reptérnél könnyen megközelíthető és van előtte autós parkoló.
Szépvölgyi parkolóba valaki, tele a zsakom.
Közös autós masztihoz keresek hölgyet,vagy pasit! Élvezzünk el együtt!
(Ez egy válasz Peter911 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 14:05

Segítséget kérnék. A reptérnél hol érdemes lenni? Például ha a párommal mennénk valamelyik délelőtt?
Nem vagyunk arra ismerősök. Hol van az a hely és mennyien szoktak lenni?
Segítséget kérnék. A reptérnél hol érdemes lenni? Például ha a párommal mennénk valamelyik délelőtt?
54-es út,Kecskemét-Kecel.Ma 18-tól.
Kék Audi reptér innen van?
Ma este autós kaland Pesten, vagy környékén? Csak pár, én is kedvesemmel lennék, lehet hogy csak egymás kukkolása lenne!
Megprobalom a lehetetlen hölgyet vagy párt keresek budapesten és vonzaskorzeteben ha van meg itt valós személy aki nemcsak irogatni es abrandozik othon a kepekre es kiveri ra mind az itt regisztralt haromnegyede
Nagyfarku bi vagy hetero pasi jár mostanában a reptér környékén?
Kaposvár környékén valaki közös hokira?
Hölgy vagy pár a reptérnél most?
Reptérnél valaki?
Csömör tó valaki?
Sziasztok! Ma 5 körül valaki autós kaland 9., 11. ker vagy Érd/Diósd környéken? Hölgyek, párok érdekelnek.
Reptér hölgy vagy pár most?