Tudom nem most , de csütörtök ejfel 1 körül tervez valaki repteret? Szicesen megnéznék egy párt/hölgyet. Esetleg pest- mezokeresztes vonalon. Pruviben megbeszeljuk ha akadna ilyen.
Reptérnél most valaki??
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Budakalász OMSZK parkolónál szokott lenni találka?
Én szívesen csatlakoznék párhoz most!
Köszönöm
Segítséget szeretnék kérni.
Budakalász OMSZK parkolónál szokott lenni találka?
Én szívesen csatlakoznék párhoz most!
Köszönöm
Hétköznap este szerintem nem sok pár van kint. De lehet tévedek.
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél most???
Nagyfarkú ápolt aktiv pasi este pesten??? Aki tele van???
Sziasztok
Pesti vagy környéki hölgy (pár)ma, 1 laza Kalandra
Pesti vagy környéki hölgy (pár)ma, 1 laza Kalandra

Harmasunkat feldobnánk plusz egy nővel vagy párral.
Budapesten és vonzaskorzeteben
Viber elérhetőségét kérünk privibe
Budapesten és vonzaskorzeteben
Viber elérhetőségét kérünk privibe
Reptér hölgy vagy pár?
Írj privatban
Írj privatban
Csepelről valaki?
kb 15/3 mérettel "autosznék"!
gondolom eső után nem annyira buli oda kocsival kimenni
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 15:29

Az lehet, hogy ott van parkoló, csak nem ott vannak az akciók...
A sokat emlegetett helyszín a nagy leszállópálya mögötti, fás-bokros földutak hatalmas területe Vecsés irányából. A Google GPS-be csak annyit kell beírni, hogy "Gépmadár figyelő", és akkor bevisz egy centrumpontba, de ahogy említettem, hatalmas a terület és emellett elég sok olyan turista is van ott, akinek fogalma nincsen a hely ezen oldaláról, csak azért megy ki, hogy a feje felett épp 40 méterre lévő leszálló repülőket bámulja.
Szóval csodát senki ne várjon, főleg helyismeret nélkül. Nem fog a szádba repülni a sültgalamb, nem egy swinger clubba mész, ezzel légy tisztában!

A sokat emlegetett helyszín a nagy leszállópálya mögötti, fás-bokros földutak hatalmas területe Vecsés irányából. A Google GPS-be csak annyit kell beírni, hogy "Gépmadár figyelő", és akkor bevisz egy centrumpontba, de ahogy említettem, hatalmas a terület és emellett elég sok olyan turista is van ott, akinek fogalma nincsen a hely ezen oldaláról, csak azért megy ki, hogy a feje felett épp 40 méterre lévő leszálló repülőket bámulja.
Szóval csodát senki ne várjon, főleg helyismeret nélkül. Nem fog a szádba repülni a sültgalamb, nem egy swinger clubba mész, ezzel légy tisztában!
Reptéren párt kukkolnék,közben masztizok,vagy be is szállnék harmadiknak!
Hölgyek és párok!
Amennyiben szeretnétek a repülőket (repteret) egy magas és tágas terepjáróból meztelenül kukkolni keressetek privátban.
Meglátod, nem bánod.
Vetkezz velem!
Nudebuda
Amennyiben szeretnétek a repülőket (repteret) egy magas és tágas terepjáróból meztelenül kukkolni keressetek privátban.
Meglátod, nem bánod.
Vetkezz velem!
Nudebuda
Szürke Matiz reptér innen van?
Ma este valaki Veszprém vagy környéke egy tali?
Az lehet, hogy ott van parkoló, csak nem ott vannak az akciók...
Szóval csodát senki ne várjon, főleg helyismeret nélkül. Nem fog a szádba repülni a sültgalamb, nem egy swinger clubba mész, ezzel légy tisztában! (Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 10. kedd 14:18

Szóval csodát senki ne várjon, főleg helyismeret nélkül. Nem fog a szádba repülni a sültgalamb, nem egy swinger clubba mész, ezzel légy tisztában! (Ez egy válasz FoxiMaxi8 üzenetére (2024. 09. 10. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Javítsatok ki ha rosszul tudom, de az Igló utca végén a spotter domb az ami a reptérnél könnyen megközelíthető és van előtte autós parkoló.
Budakalasz OMSZK parkoló Ford inen van ?
Reptér mostanába hölgy vagy pár ?
Írj privatban
Írj privatban
Székesfehérvár-Veszprém-Pápa vonalon vagy kis kitérővel keresek 6 után srácot aki talizna
kocsival leszek. Lehetőleg aktív vagy uni srácot (esetleg kíváncsi heterót) keresek