Ha lenne pár,nagyobbfarkú pasi,akit leszophatna a párom valamelyik este elöttem,felmennénk a szépvölgyire! Este 10-11 körűl! Csak képpel rendelkezőknek válaszolunk!!! Csinos párom szeretne minél több spermát nyelni.
Sziasztok! Hölgyek Ma Budapesten autós kaland ? Hol szoktak lenni ?
Autos kaland?
Nagy faszt keresek szopni dughatsz ,ha valaki ismei a Glory Cafét akkor kérnék egy kis tanácsot
Merre,mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 18. szerda 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 18. szerda 00:25
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

Sziasztok. Jelenleg én mint férfi keresnék egy kis orális kalandra partnert . Autóban természetesen

Sziasztok. Jelenleg én mint férfi keresnék egy kis orális kalandra partnert . Autóban természetesen

Szép estét!
Kamionnal kalandot keresek heteró alapon a Fóti Auchan parkolőjában. Tibi
Kamionnal kalandot keresek heteró alapon a Fóti Auchan parkolőjában. Tibi
Sziasztok. Voltunk már az oldalon . Régi ismeretséget keresnénk újra. Adatlapon kicsit bővebben írtam erről . Régebbi “ismerőssel” találkoznánk újra , ha valaki magára ismer a leírtak alapján. Természetesen új partnereket is keresünk a megadott paraméterek tekintetében.
Ujpesten valaki, valakik mostanaban??
Szépvölgyin most lesz fenn valaki?
Ha valaki szopatna gumiban a reptérnél,aztán telegecizné az egész arcom,irjon. Jó lenne
Kinn vagyok, de az a baj, hogy te csak méretes farkút keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 17. kedd 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 21:19
Törölt felhasználó (4661789)

Reptérnél van valaki???
Reptérnél van valaki???
Reptérnél közös faszverés valaki??
Valaki most a Berényi nudi parkolóba?
Reptérnél méretes farkú pasi?
Sziasztok!
Egy óra múlva lesz pár a reptéren vagy a szépvölgyin? Kellemes az idő.
Egy óra múlva lesz pár a reptéren vagy a szépvölgyin? Kellemes az idő.
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Most valaki a Kondorosi kifolyónál fent balra hátul?
Estére lesz a reptérnél nagyfaszú domináns szopató????