Sziasztok, Győrben cumiznék. Helyem van.

Szerintem Ők sem tudják mit szeretnének...várják a királyfit fehér lovon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 15:03
Törölt felhasználó (4756033)
VIP

Sziasztok,
Tegnap kinéztem a reptérre sötétedés után. Volt több autó is párok, egyedül minden féle. Viszont számomra nem igazán érhető, hogy abban a vak sötétben lekapcsolt fényszórókkal, hogy ismerkednek az emberek?
Kb 2 órán keresztül mèg ki se szálltak emberek… nem, hogy történjen valami.
Esetleg volt màr esetleg másnak más tapasztalata este?
Köszi előre is az észrevételeket.
Tegnap kinéztem a reptérre sötétedés után. Volt több autó is párok, egyedül minden féle. Viszont számomra nem igazán érhető, hogy abban a vak sötétben lekapcsolt fényszórókkal, hogy ismerkednek az emberek?
Igen. Lezbik csinosak voltak✅
(Ez egy válasz Cris7gg üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonon ma estére keresek autós kalandot
Két gyönyörű szőke a reptéren a smart-tal innen van???
Szia!
Szabolcsban van sexi hölgy találkozásra?
Szabolcsban van sexi hölgy találkozásra?
Reptérnél van most nagyfarkú pasi???
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 15:03

Törölt felhasználó (4756033)
VIP

Sziasztok,
Reptérnél párok,akit lehet nézni diszkréten,esetleg női tagot szopatni,vele kiveretni???
Sziasztok! Ma 17:00 magasságában tervez valaki kimenni? Én kint leszek. :P Nyugodtan keressétek priviben!

Sziasztok,
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Rendszeresen szopatóm is keresem délpest ill. Szigethalom-Dunavarsány környékéről napközben vagy esti órákban
Sziasztok. Pár van most a reptérnél?? Kukkolnék, esetleg a női tagot szívesen szopatnám,ha be lehet szállni
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Sopron útvonalon.
Szia
Nem ez a baj, hogy vannak ilyen emberek, csak ne erőltessék már rá másokra a saját akaratukat, gondolatukat, vagy félelmüket, szerintem, aki ismeri azt a bizonyos párt és volt már velük annak csak pozitív véleménye van. Csak azok negatívak, akit nem igazán engedtek magukhoz közel. Én igy látom a helyzetet. Mindenkinek a saját egyéni dolga hogy a maga egészségére, hogyan mint figyel, hogyan védekezik. Ha nem tetszik az Ők álláspontjuk, akkor elsétálok, és nem írom le a párt. Valószínű, ha oda kijárok, akkor én sem vagyok különb. (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 13:30
Nem ez a baj, hogy vannak ilyen emberek, csak ne erőltessék már rá másokra a saját akaratukat, gondolatukat, vagy félelmüket, szerintem, aki ismeri azt a bizonyos párt és volt már velük annak csak pozitív véleménye van. Csak azok negatívak, akit nem igazán engedtek magukhoz közel. Én igy látom a helyzetet. Mindenkinek a saját egyéni dolga hogy a maga egészségére, hogyan mint figyel, hogyan védekezik. Ha nem tetszik az Ők álláspontjuk, akkor elsétálok, és nem írom le a párt. Valószínű, ha oda kijárok, akkor én sem vagyok különb. (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Az odébb állás nem erőssége ott kint a hapsiknak
a végtelen próbálkozás meg erőlködés annál inkább.
De legalább tegnap is láttunk néhány párt, plusz azt, hogy nem igazán voltak kíváncsiak az ilyen erőltetett emberekre.

De legalább tegnap is láttunk néhány párt, plusz azt, hogy nem igazán voltak kíváncsiak az ilyen erőltetett emberekre.

Az odébb állás nem erőssége ott kint a hapsiknak
a végtelen próbálkozás meg erőlködés annál inkább.
(Ez egy válasz qkac45 üzenetére (2024. 09. 22. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 22. vasárnap 12:52

Sziasztok.
Nem értem miért Ti magyarázkodtok.Nektek van egy gondolatotok amit szeretnétek megélni. Akinek nem tetszik az, amit kértek vagy szeretnétek, minden komment nélkül álljon odébb. Nem nektek kell megfelelni a többieknek, hanem ha kíváncsiak rátok, és szeretnének veletek lenni akkor a ti szabályotok a mérvadó! Szuper egy pár vagytok, ne adjátok fel ilyen könnyen, akinek nem tetszik, ne keressen! Főként úgy hogy minden információt megadtatok privátban. 2-3 éve én is részese voltam az egyik kalandotoknak, én csak dicsérni tudlak benneteket, szerintem, aki akkor ott volt azoknak a nevében is beszélhetek. Köszönjük neketek! Ne foglalkozzatok senkivel és senki véleményével, örülünk, hogy vannak még ilyen párok.
Nem értem miért Ti magyarázkodtok.Nektek van egy gondolatotok amit szeretnétek megélni. Akinek nem tetszik az, amit kértek vagy szeretnétek, minden komment nélkül álljon odébb. Nem nektek kell megfelelni a többieknek, hanem ha kíváncsiak rátok, és szeretnének veletek lenni akkor a ti szabályotok a mérvadó! Szuper egy pár vagytok, ne adjátok fel ilyen könnyen, akinek nem tetszik, ne keressen! Főként úgy hogy minden információt megadtatok privátban. 2-3 éve én is részese voltam az egyik kalandotoknak, én csak dicsérni tudlak benneteket, szerintem, aki akkor ott volt azoknak a nevében is beszélhetek. Köszönjük neketek! Ne foglalkozzatok senkivel és senki véleményével, örülünk, hogy vannak még ilyen párok.
Reptérnél valaki most hokira??
estefelé vki szabadban kocsiban?