Ma valaki a Veszprém környékén orálra?
Reptérnél cumizok.
Valaki?
Valaki?
Pár aki ma találkozna!!
Csütörtök 14:00-tól Kecskeméten szabadtéri játékokhoz keresünk párt, pasit.Szakáll kizáró ok.
Normális bi pasit keresek közös masztira. Délpest és környéke.
16 ker vagy környékén reggeli maszti, orál kocsiban - szabadban?

Közös hoki, orálhoz keresek ma napközben partnert. Írj rám!
Kaminos srácokat keresek!
Irj privit és mindent elmondok, de csak ha kamionos vagy
Irj privit és mindent elmondok, de csak ha kamionos vagy
Sziasztok!
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Bp16ker patak partján szlovák ut
Nocsak, a kis sunnyogó!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 09. 21. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 19:09

Nekem sem írt vissza és ezek szerint neked sem, de ez nem jelent semmit. Minimum 100 levele landolhatott a postaládájában, képtelenség mindenkinek visszajelezni. Az már egy másik kérdés, hogy mondjuk 30 "kiválasztottból" jó ha ott lesz 5.
(És persze ne zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy kamu volt a beírás.)
(És persze ne zárjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy kamu volt a beírás.)
És hogy ezt leírd, miért léptél be a másik profilodba, ha már Atti..99 -ről írtál először a párral kapcsolatban!? Ja, hogy onnan még lekamuztad őket, de azt már nem vállaltad fel kint gondolom!
Persze, azért éppen véletlenül ott voltál!
Nyilván mar, mint Rudigeri! Hány profillal tolod még az okosságot és osztod itt az észt?
Pont az ilyen mindent is tudók, mindenbe is beleszólok rongálják még tovább helyzetet! Rántsuk le akkor rólad is a leplet, ha már te ilyen közlékeny vagy mások privát szférájáról!
(Ez egy válasz Rudigeri üzenetére (2024. 09. 21. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 21:47

A helyzet a következő:
Velem nem egyeztettek előre, de amikor leírták, hogy írjanak priviben, akik a reptéren vannak és már korábban egyeztettek velük, akkor tettem egy próbát, mert ott voltam helyben. Jött is válasz, találkoztunk is, valóban nem kamu. Ráadásul olyan helyre mennek, ahol véletlenül tényleg nem botlasz beléjük.
Azonban szabnak egy olyan feltételt, amit most nem írok le diszkréciós okokból, viszont józan ésszel nem lehet bevállalni, úgyhogy a "fax feláll, ész megáll" effektust az utolsó pillanatban leblokkoltam és mondtam nekik, hogy inkább azt mégse tenném. Erre mondták, hogy oké, akkor inkább hagyjuk, így békésen elváltunk, mielőtt bármi történt volna. Tették mindezt annak ellenére, hogy rajtam kívül a közelben nem volt senki, állításuk szerint 12 emberből találtam oda én egyedül...
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom.
Velem nem egyeztettek előre, de amikor leírták, hogy írjanak priviben, akik a reptéren vannak és már korábban egyeztettek velük, akkor tettem egy próbát, mert ott voltam helyben. Jött is válasz, találkoztunk is, valóban nem kamu. Ráadásul olyan helyre mennek, ahol véletlenül tényleg nem botlasz beléjük.
Azonban szabnak egy olyan feltételt, amit most nem írok le diszkréciós okokból, viszont józan ésszel nem lehet bevállalni, úgyhogy a "fax feláll, ész megáll" effektust az utolsó pillanatban leblokkoltam és mondtam nekik, hogy inkább azt mégse tenném. Erre mondták, hogy oké, akkor inkább hagyjuk, így békésen elváltunk, mielőtt bármi történt volna. Tették mindezt annak ellenére, hogy rajtam kívül a közelben nem volt senki, állításuk szerint 12 emberből találtam oda én egyedül...
Nem kamu, ez tény. A többit nem kommentálom.
Reptérnél megszopatnal valaki?
Reptér mögött van most jófarkú?
Reptérnél szopnék szopatnak
Szépvölgyin párocska mostanság esetleg?
Reptér most?
(Ez egy válasz lallerbp üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
szopnék ma este bp-n autómban

Most valami reptér??pár? Vagy bi/ hetero pasi?
Szépvölgyire jön valaki?