Sziasztok! Borsod megyéből valaki? Miskolc Halmaj Encs vonalon?
Bi, sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek csongrád-békés megyében
Sziasztok,
Párom rajtam kívül még egy pasit cumizna ,majd együtt a mellére élveznénk.
Tapolca környéki pasit keresünk.
Priviben írj
Párom rajtam kívül még egy pasit cumizna ,majd együtt a mellére élveznénk.
Tapolca környéki pasit keresünk.
Priviben írj
Sziasztok
Délelőtti órákban cumiztatnék Dél Pesten
Délelőtti órákban cumiztatnék Dél Pesten
Most délelőtt M3 Debrecen - Hatvan vonalon ápolt, jó pasi? Andi szereté ha valaki kényeztetné. Egyedül jön. Csak olyan írjon, aki ráér ma délelőtt!!!!!!!!!
Sziasztok, Győrben leszopnék valakit. Hely van.
köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 23:31
Törölt felhasználó (4723177)
waze: Gépmadárfigyelő
Igy egyszerubb lesz
Igy egyszerubb lesz
Szppatni szeretnék a környéken.
Szopatni szeretnék.Pécs
Sziasztok! Felsőpakony környékén férfias férfit kényeztetnék.
Innen senki?
Reptér?
Sziasztok!
Budapest, vagy reptér és környékén?
Budapest, vagy reptér és környékén?
Kicsit változott a terv , női tagunk kitalálta , hogy én ( vagy én is ) verjem egy srác farkát és majd megkapom otthon a jutalmam érte. Nos egy teljesen kezdő bi srác érdekelne minket erre a megadott adatokkal .Soha nem csináltam ilyet de hiszem , hogy megéri ha a párom azt ígérte
. Nagy ügyet nem csinálok belőle , kis játék&kaland is egyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 23:20
. Nagy ügyet nem csinálok belőle , kis játék&kaland is egyben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4757418)
VIP
Igen későn ,kb 1 fele leszünk Gödöllő környékén . Múltkori buli után sajnos nem jött össze amit szerettünk volna a MI hibánkból. Most hátha…. 28-45 éves korig keresünk egy sportos -ápolt srácot . Gödöllőtől 15 percre autós kaland majd az alapján amit az oldalunkon megadtunk.
waze: Gépmadárfigyelő
Igy egyszerubb lesz (Ez egy válasz nnagy89 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 23:29
Igy egyszerubb lesz (Ez egy válasz nnagy89 üzenetére (2024. 09. 27. péntek 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia,
Köszönöm!
C866+73P Vecsés ezt beirtam - akkor ez van a körforgalomnal.
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ?
Köszönöm!
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ?
Szia,
Köszönöm!
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ? (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm!
S utana merre menjek ? Maglodi csatorna felé az ut ? (Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2024. 09. 16. hétfő 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen későn ,kb 1 fele leszünk Gödöllő környékén . Múltkori buli után sajnos nem jött össze amit szerettünk volna a MI hibánkból. Most hátha…. 28-45 éves korig keresünk egy sportos -ápolt srácot . Gödöllőtől 15 percre autós kaland majd az alapján amit az oldalunkon megadtunk.
Most indulok Sopronból Pest felé. Pár vagy hölgy az útvonalon?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 27. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 27. péntek 21:36
Törölt felhasználó (4505022)
Sziasztok!
Sopron - Győr - Budapest útvonalon pár vagy hölgy ma este?
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Sziasztok!

nyulipaar

gyula1bela
Tammy