Bp XIV. Helyem is van, autóm is van, hátha összehozunk valamit... Pár esetleg?
este 9 felé a reptér környékén megszopatna valaki?
Sziasztok. Holnap a Balaton déli partján vevő lennék autós kalandra párokkal vagy hölggyel. Én 32 éves, 193 cm magas, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok. Keressetek bátran privatbanp0
Sziasztok!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
szopnék ma délután Pilis,Albertirsa környékén
Valaki Sóskúton Öreghegyen? Passzív vagyok
IV: ker most megyek érted (nőt keresek)
Péntek este 21-22 öra körül,Szépvölgyin,vagy Budaörs környékén keresek partnert,közös autós hokira,vagy párhoz csatlakoznék! Enyhe bi oké!
Közös autós masztihoz keresek párokat,pasikat.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok hely megoldható
Pécs és környékén??
Szia, csak hetero vagy bisex?
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2024. 10. 01. kedd 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 01. kedd 15:24

Hajnali 1 óra körül Budapest XXI ker Rózsa utca végén, autós tali?
Dánszentmiklós 405ös út?autós erre?
Van kint pár a reptérnél mostanában??kukkolnék vagy beszállnék
Reptérnél pár van esetleg??
Sziasztok! Valaki tud küldeni pontos helyet a reptéri talihelyhez? Én még nem voltam ott.
Vecsés...reptér környéke?..
Sziasztok! Csütörtökön napközben, kellemes idő eltöltésére keresek NŐT vagy PÁRT Budapest környékén!
Várom privát leveleiteket!

Ma sötétedés után egy kis móka, kukkolható pár a szépvölgyin vagy a reptéren?
Hajnali 1 óra körül Budapest XXI ker Rózsa utca végén, autós tali?