Hahó. Balatonboglár kör.szabadban,kocsiban szopatnék.
Hahó. Balatonboglár kör.szabadban,kocsiban szopatnék.
Ha azt akarod,hogy egy pasi meg fogja neked,akkor te nem vagy hetero. Olyan nincs,hogy kíváncsi hetero. Lehet ezt becézgetni persze
(Ez egy válasz puma1972 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Kíváncsi vagyok milyen
(Ez egy válasz Cris7gg üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 08:22

Ha azt akarod,hogy egy pasi meg fogja neked,akkor te nem vagy hetero. Olyan nincs,hogy kíváncsi hetero. Lehet ezt becézgetni persze

Sziasztok. Passzív pasi vagyok.Tolna megyében valaki nem dugnak meg? Fehérneműs húsos extra seggméretem van
Fehérvaron laza hokira diszkrét pasi vagy srác?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok, keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat , csak is hajnalban, írj üzenetet! Vas megye, utazni tudj!
Autós közös hoki,orál valaki?
Ma megy ki a reptérhez hölgy vagy pár.
Délpesten farkat vernék vagy szopnék. Legyél ápolt en nős vékony ápolt vagyok.
Most reptéren van kint valaki
Bp16ker cinkotai bányató kis after
Valaki kozos hokira 4 ora körül Kaposvar vagy kozeleben?
Ma Veszprém környékén sétálok egyet.. Gulya domb körül. Hölgy vagy pár aki jönne? Kukkolni? Privátban keress, köszönöm.
szopnék ma autómban bp-n
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
holnap, 13h>>... BP-Keckemet -Szeged , M5.. parok.....auto kaland,cruising,dogging.., uzeneitem..
Reptérnél szop ek
Reptéren pár vagy hölgy?
Hevesen Kamionos parkoloban ma este valaki?