Sziasztok
ma estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt Budapesten és a környékén
Akár repülőtéren is ..esetleg csak beszélgetni, de ha több lenne nyilván jobb lenne
30 éves sportos srácok vagyunk
ma estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt Budapesten és a környékén
Akár repülőtéren is ..esetleg csak beszélgetni, de ha több lenne nyilván jobb lenne
30 éves sportos srácok vagyunk
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Női ciciket gyúrnék, lehet természetes kicsi, nagy, szilikonos, vagy lógós! Kocsiban aktus nélkül Kecskeméten!
Sziasztok, az mit jelent, hogy hajnalban?? Mármint időben??
(Ez egy válasz erazsozso üzenetére (2024. 10. 11. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Van kint valaki?
Most Szopnék Viszonzás Nélkül Budapest 11.kerületben. Helyem van.Diszkréció adott.
Repteren valaki?
Most valaki Duna-part?
Holnap hajnalban szopatna valaki?
Én írtam,de nem válaszolsz!
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 10. 11. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnéznék egy masztit most Monorierdőnél
Reptérnél kedd este 9 fele a fehér suzukis pár innen volt?
Reptér..mostanában?..
Sziasztok kondorosi ut vége? Gyors tali?
Hetero pár esetleg bi/hetero pasi reptéren mostanában?
Pécel környékén keresek fiatal aktív pasit szombat délutánra, de párokhoz is szívesen csatlakozok!
Valaki most Albertirsa?
Sziasztok szívesen csatlakoznek
(Ez egy válasz WeLoveSex üzenetére (2024. 10. 11. péntek 04:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 04:38

Sziasztok. Ma (10.11) délután 4 óra környékén. Szívesen ismerkednènk a reptéren pártokkal, lányokkal és férfiakkal. Reméljük lesz rá lehetőségünk, és persze jó idő

Szopnék ma délelőtt Albertirsánál a régi négyesen a régi benzinkútnál.20 perc mulva ott leszek.