Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Szia meg tartom inkább a részleteket a pár miatt. Középen azt hiszem a nagy erdőnél.
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia meg tartom inkább a részleteket a pár miatt. Középen azt hiszem a nagy erdőnél.
(Ez egy válasz jamesbond80 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
szia mit láttál a reptér melyik részén volt?
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 14:31

Innen üdvözlöm azt a párt akiket kb 13.00 óra körül láthattam csodás volt amit láthattam. Szürke audival álltam meg melletetek. Köszönöm még egyszer. Remélem még találkozunk
Győrbe kukkolnèk párt esetleg be segítenék
Innen üdvözlöm azt a párt akiket kb 13.00 óra körül láthattam csodás volt amit láthattam. Szürke audival álltam meg melletetek. Köszönöm még egyszer. Remélem még találkozunk
Kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?

Dabason közös hoki oral valaki mostanában?
Rengetegen vannak kint most a reptérnél , sajnos nők- párok, semmi. A férfiak élik egymást

Sziasztok!
Esetleg ma pasi harmadiknak ?
Szolnok megye (Jászság)
Esetleg ma pasi harmadiknak ?
Szolnok megye (Jászság)
Kint vagyok a reptér mellett. Valaki még kint van?
10 perc múlva indulok a reptérhez...jön más is?
Repteren valaki? Valakik?
Fehervar autos kalandra közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Csepelen veri valaki autójában? privátba írj
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Hölgyet kényeztetnék Bp
Lesz ma valaki a reptérnél?
Most reggel esetleg valaki? M3 vonalán Hatvantol Keletre haladok.