Csao
1 óra múlva Szépvölgyi?
1 óra múlva Szépvölgyi?
Repter?
A Fordos pár esetleg?
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 10. 18. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Sziasztok!
Reptér környékén pár vagy hölgy?
Reptér környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Haverommal hetero alapon ma estére keresünk párt vagy nőt.
Budapesten és a környékén
30 éves jófej laza srácok vagyunk
Esetleg reptér ?
Budapesten és a környékén
30 éves jófej laza srácok vagyunk
Esetleg reptér ?
Most valaki a reptéren?
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Hello, valaki szopatna?
Megyek ki a reptérre szívesen verném valaki farkát ott vagy a környéken ha ápolt vagy és akarod szophatlak is.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Mai nap?

Reptére megy esetleg mostanában pár? Vagy jó adottságú hetero/Bi pasi?
Sziasztok egy kb óramulva szívesen benne lennék mindenbe
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 17:07

Péntek délelőtt Tatabányán a Birka csárdánál kirándulgatunk. Lesz arra valaki?

Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Sziasztok Budapesttől Komárom ig régi 1 es úton valaki ?
7:15 körül valaki a tepternel?
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.