Ma 15.30fele délpesten vagy a repternél farkat vernék, közös masztiban is benne vagyk, de ha akarod szophatok is

Sziasztok. Hova érdemesebb ilyenkor menni a reptérhez vagy a szépvölgyire?
Sziasztok, bár kezd hüvösödni az idő, mi továbbra is keresünk párokat. Privátban írjatok! T&F
Pár esetleg jön fel ma délelőtt a Szépvölgyire?
Sziasztok. Ma délután lesz kint valaki reptréren ? (3-4 körül megyek) kukkolnék esetleg közös recsi érdekelhet
Bicske környékén valaki?
Dabas Alsónémedi valaki most?
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot az elmúlt napokban.
3 napig nem tudtam írni regisztráció után, így volt időm nézegetni a fórumot.
Én semmit nem tudok igazából erről a helyről, így bármilyen információt szívesen vennék, ha valaki ír nekem róla.
Ott szoktak ismerkedni egymással az emberek valami konkrét helyen? Vagy miről lehet felismerni, hogy ki miért megy oda ki?
Nem szeretnék tolakodónak vagy bunkónak tűnni mások számára, ha kimegyek valamikor. Illetve az is érdekelne, hogy melyik napszakban szoktak ott "találkozni" egymással az autósok?
Olyanokat is olvastam, hogy a párok nem igazán örülnek ott a szingli pasiknak, ez igaz?
Köszi a segítséget, ha kapok valakitől!
Olvasgattam a fórumot az elmúlt napokban.
3 napig nem tudtam írni regisztráció után, így volt időm nézegetni a fórumot.

Én semmit nem tudok igazából erről a helyről, így bármilyen információt szívesen vennék, ha valaki ír nekem róla.
Ott szoktak ismerkedni egymással az emberek valami konkrét helyen? Vagy miről lehet felismerni, hogy ki miért megy oda ki?
Nem szeretnék tolakodónak vagy bunkónak tűnni mások számára, ha kimegyek valamikor. Illetve az is érdekelne, hogy melyik napszakban szoktak ott "találkozni" egymással az autósok?
Olyanokat is olvastam, hogy a párok nem igazán örülnek ott a szingli pasiknak, ez igaz?
Köszi a segítséget, ha kapok valakitől!

Szopnék most reptéri kifutónál
Sziasztok
Monor környékén ma de.?..
Monor környékén ma de.?..
Mezökövesd mellet ma estefele tsliznék parral , növel, pasikkal is ! Biszex alapon is!!!
M5-ös valaki kaland 7-kor indulók Budapest -Makó
Bisex Roma srácot keresek
Gyömrő környéke
Gyömrő környéke
Sziasztok.
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra

Értem köszönöm
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 21:45

Párokat nem láttunk, így eljöttünk, de lehet még vissza nézünk nemsokára. hátha...
Párokat nem láttunk, így eljöttünk, de lehet még vissza nézünk nemsokára. hátha...
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ti kint vagytok?
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 21:17

Ezek szerint ott is kb minden üres, csak 1-1 autót látni.

Ezek szerint ott is kb minden üres, csak 1-1 autót látni.
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szépvölgyi lakó auto inen van ?
Pénteken délután vagy este Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon párokkal ismerkednénk