Ma délután autós kaland Bp és környékén pasival is?
Szép jo reggelt
Autóban, vagy a szabadban? Rendben.
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Autóban, vagy a szabadban? Rendben.
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Hajnalban valaki reptér környékén?
Bp16ker felé after no limit
Sziasztok!
Én tegnap voltam második alkalommal a reptéren kint.
Nem igazán ismerem a helyet és a szokásokat. Levélben kaptam pár infót merre kell ott menni, mit illik csinálni.
Láttam tegnap este egy japán autós és két német autós kis csoportot.
Úgy láttam két pár és egy pasi.
Innen voltatok? Nem szerettem volna oda menni, mivel úgy láttam, hogy privát találkozó történt, így nem szerettem volna útban lenni nekik. Lehet én gondolom rosszul, de nem akartam zavarni.
Szívesen barátkoznèk/ ismerkednèk a japán autós párral, ha volna hozzá kedvük.
Remélem még látni fogom őket és sikerül itt vagy ott felvenni egymással a kapcsolatot.
Itt vagytok vagy ismeri őket valaki?
Én tegnap voltam második alkalommal a reptéren kint.
Nem igazán ismerem a helyet és a szokásokat. Levélben kaptam pár infót merre kell ott menni, mit illik csinálni.
Láttam tegnap este egy japán autós és két német autós kis csoportot.
Úgy láttam két pár és egy pasi.
Innen voltatok? Nem szerettem volna oda menni, mivel úgy láttam, hogy privát találkozó történt, így nem szerettem volna útban lenni nekik. Lehet én gondolom rosszul, de nem akartam zavarni.
Szívesen barátkoznèk/ ismerkednèk a japán autós párral, ha volna hozzá kedvük.

Remélem még látni fogom őket és sikerül itt vagy ott felvenni egymással a kapcsolatot.

Itt vagytok vagy ismeri őket valaki?
Aktívat szopok passzívat dugok csütörtök esti órákba a reptér környékén vagy délpesti régióban!
Hajdúszoboszlón kedden szerdán cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Én szívesen , merre leszel? Írj privát ha gondolod
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 16:18
Törölt felhasználó (4715032)

21 ORA FELÉ REPTÉRNÉL MEGSZOPATNA VALAKI?
Reptér?
Sziasztok.
Hölgy (pár)Mostanában, Ma Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra
Hölgy (pár)Mostanában, Ma Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra

Válaszolt valamit?
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez is ritka hogy csaj ír be hogy valaki jöjjön fucking! ( romacsaj) egy kanállal édesebb.
A 13-ban valaki?
Szia! Részletek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 16:56
Törölt felhasználó (4760496)

Sziasztok !
Szexehes Roma csaj vagyok esetleg pasi van aki eljönne ma? Csak olyan írjon aki elisjon ma mivel holnap már megyek dolgozni
Jászságban van helyem.
Szexehes Roma csaj vagyok esetleg pasi van aki eljönne ma? Csak olyan írjon aki elisjon ma mivel holnap már megyek dolgozni
Jászságban van helyem.
Szia irtam neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 16:56
Törölt felhasználó (4760496)

Sziasztok !
Jászságban van helyem.
Jászságban van helyem.
18 óra felé Kondorosi út végénél Dunapart?
Ma estére Győr környékén keresek nőt!
Sziasztok !
Jászságban van helyem.
Jászságban van helyem.
Szia én fent leszek nyolc fele meztelenül fogok masturbálni az autopálya után egyből jobbra
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)