Köszönöm a Szépvölgyin a fehér golfos párnak,hogy részt vehettem,a valóban szép,feketehajú hölgy kényeztetésében! Izgató volt nagyon! Remélem találkozunk még!
Vasárnap 16:30 körül sötétedéskor keresek a reptéren egy valós párt(férfi-nő. Nem pedig férfi-férfi), akihez be lehet szállni, vagy szólóban hölgyet, ha van ilyen egyáltalán. Írjon,aki kalandozna. Igényes,ápolt vagyok,legyetek ti is
Elég komoly köd van. Van innen valaki? :P
Sziasztok holnap délelött Táton valaki?
10p és kint, írj ha te is.
(Ez egy válasz bigroupgirl üzenetére (2024. 11. 01. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél mostanság valaki? Valakik?
Bocs. Nektek akartunk válaszolni az előbb a kommentben.
(Ez egy válasz Dicky Rick üzenetére (2024. 11. 01. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Ti 4 srác vagytok 2 kocsival kíváncsi hetero elképzeléssel, nem egy hetero fiú-lány pár.... azért ezt jobb leszögezni, a csalódások elkerülése végett.
Sziasztok! Milyen az élet a reptéren. Ha érdemes, kimegyek! Írjatok privátban. :P
Sziasztok !
Kint vagyok a reptéren !
23 cm es cerkámmal nőt kényeztetnék
Kint vagyok a reptéren !
23 cm es cerkámmal nőt kényeztetnék
Sziasztok! Reptéren ma késő este valaki, valakik? Pàrt kukkolnék akar be is szállok. Pasit is keresek lehetőleg nagyobb mérettel.
Na eröl ennyit legyen szép estéje mindenkinek.
szépvölgyin mi újság? üdv
Autós pasi Albertirsa közelében?
Pár aki találkozna reptér?
Kint vagyunk haverommal párokat nőket keresünk
Mi igen!!!
(Ez egy válasz Cris7gg üzenetére (2024. 11. 01. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint reptéren valaki?