Szegeden keresek bi párt vagy ferfit
Segítséget szeretnék kérni, a szépvölgyi parkolo az az első balra ahogy megyünk kifelè? Vagy van beljebb is?
Reptérnél pár???
Este fele hölgy fehérváron vagy a környékén?
Sziasztok
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2024. 11. 26. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 12:12

Autonkban baratnom gyors anonim dugatasara keresunk aktiv minimum 19es pasit 15-16 kozott ma.
Szépvölgyi?
Autonkban baratnom gyors anonim dugatasara keresunk aktiv minimum 19es pasit 15-16 kozott ma.
Reptérnél??
Ma este felé reptér?
holnap ut51 ,.vagy talan M6 BP-Baja-Pecs
Üzeneteim...
Üzeneteim...
Valaki ma este 19 óra felé Budapesten M3 kivezető útvonalán egy gyors cumiba, közös hokiba benne lenne???
Sziasztok reptérnél mozgás?
Ma délelőtt valaki lesz kint a reptérnél priviben irj
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 26. kedd 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 00:59
Törölt felhasználó (4757418)

Szia. Én leszek és lehet lesz egy kis glory ha úgy adódik. Írok privátot

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Szia. Én leszek és lehet lesz egy kis glory ha úgy adódik. Írok privátot
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 23:37

Törölt felhasználó (4759810)

Hello. Ilyen későn ilyen zergebasz@ hidegben szoktak még kint lenni a reptéren ? + autós kaland mindenképpen mert jégvirágos lesz a farkam ha előveszem .
Gödollö vonzásában nem jár valaki akinek egy kis éjszakai kalandozáshoz kedve lenne ?
Gödollö vonzásában nem jár valaki akinek egy kis éjszakai kalandozáshoz kedve lenne ?
Hello. Ilyen későn ilyen zergebasz@ hidegben szoktak még kint lenni a reptéren ? + autós kaland mindenképpen mert jégvirágos lesz a farkam ha előveszem .
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma előszőr kimennék a reptérre. Egy lajtos faszverést próbálnék ki. Én verném egy szimpatikus es ápolt srácnak. Teljesen kezdő vagyok ezen a téren szinte. Szerintem ha odatalálok kb 1.5 óra múlva lennék kint kb. Akit én keresnék nagyjából : 24-40 éves korig , sportos vagy átlagos testalkattal egy jófej srácot- férfit. Beülsz a sötét autóba , előveszed és én kiverem a farkad
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok jár erre valaki?