Köszönöm és van mozgás? Ott is esik?
A körforgalomból levezető részt kicsit összetúrták-sarazták a valamit csináló építőmunkások, de onnantól sima ügy.
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm
(Ez egy válasz czgeri üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
KAPOSVÁR és környékén használhatsz kedvedre!
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Fehervaron most vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Fél óra múlva megmondom
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptér jarhato?
Szentgotthárd környéken szopatnek 18/7 merettel
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki?
Gond nélkül
(Ez egy válasz czgeri üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 10:37

Megközelíthető a reptér ebben az időben? Mennyire dagonya? Katonai dzsip nélkül is bejárható?
13:00-14:00 között kinéznék…

13:00-14:00 között kinéznék…
Miskolc 40 par beszelgetne ff….
Megközelíthető a reptér ebben az időben? Mennyire dagonya? Katonai dzsip nélkül is bejárható?
13:00-14:00 között kinéznék… (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 09:33

13:00-14:00 között kinéznék… (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4756033)

Reptér? Igényes nagyfarkú haver?
Fehervaron autós kaland vki?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Reptér? Igényes nagyfarkú haver?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Volt olyan amikor ki kellett szállnom és közölni vele hogy 3perce van takarodni vagy beleverek a b@zi fejébe … abból értett és utána elment!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 22:23

Nem sexelni mentünk. De ettől függetlenül bárki meglátott minket jött utánunk.
szóval igen, kergetőzès megy csak kint. Mert nem érti meg más, ha valaki arrébb megy. Újra és újra próbál erőlködni. De hát ilyenek ezek a pasik ott kint 90%ban.
Az a hely ezzel jár. Eleinte tűri az ember, majd felemeli a hangját velük szemben úgyis és lehet megsértődni. Az úgyis ingyen van.

Az a hely ezzel jár. Eleinte tűri az ember, majd felemeli a hangját velük szemben úgyis és lehet megsértődni. Az úgyis ingyen van.

Delelőtt reptér szépvölgyi?
Nem sexelni mentünk. De ettől függetlenül bárki meglátott minket jött utánunk.
szóval igen, kergetőzès megy csak kint. Mert nem érti meg más, ha valaki arrébb megy. Újra és újra próbál erőlködni. De hát ilyenek ezek a pasik ott kint 90%ban.
(Ez egy válasz bifun88 üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 21:52

Sziasztok! Nem tudom mi volt kint ma... És tényleg csak kíváncsiságból kérdezem, hogy tanulhassak belőle, mert sokszor én sem tudom, hogy mit illene és mit nem... De ha kimentek szexelni egy olyan helyre, ahol ilyen szórakozásra más emberek is vadásznak, akkor miért veszitek tolakodásnak, ha valaki odamegy érdeklődni vagy leskelődni?
Vagy számotokra milyen az optimális közeledés? Mert én is sokszor estem már abba a helyzetbe, hogy odamentem udvariasan megkérdezni, hogy ismerkedni vannak-e kint és elhajtottak, hogy mi a fa*zt akarok...
De ha még esélyt sem adok neki, akkor joggal mondja azt egy pár, hogy annyira nyomi vagyok hogy még meg sem kérdeztem, pedig ők várták.
Segítsetek megérteni a dolgot. Köszi.
Remélem ettől függetlenül szép estétek volt. :P
Vagy számotokra milyen az optimális közeledés? Mert én is sokszor estem már abba a helyzetbe, hogy odamentem udvariasan megkérdezni, hogy ismerkedni vannak-e kint és elhajtottak, hogy mi a fa*zt akarok...
De ha még esélyt sem adok neki, akkor joggal mondja azt egy pár, hogy annyira nyomi vagyok hogy még meg sem kérdeztem, pedig ők várták.
Segítsetek megérteni a dolgot. Köszi.

Remélem ettől függetlenül szép estétek volt. :P
Lesz most 22:00 után valaki?
akár belváros akár reptér?