Sziasztok. Kifutóhoz jön most valaki?
Tescóban akciós a bejgli
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.hol lenne az akció???
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (2025. 01. 05. vasárnap 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 05. vasárnap 01:31

Szerbusztok
Mostanság keresünk: Egy sportosabb -fiatal fiút keresünk akinek kivernénk a farkát, cserébe ő is kiverné a párom farkát. Kizárólag ennyi lenne a szituáció ne gondold túl kérlek.
Mostanság keresünk: Egy sportosabb -fiatal fiút keresünk akinek kivernénk a farkát, cserébe ő is kiverné a párom farkát. Kizárólag ennyi lenne a szituáció ne gondold túl kérlek.
Ma délutáni autós kalandra nőt, párt keresek, vagy kukkolnék!
Reptér M6 Dunaföldvár útvonalon.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Reptér M6 Dunaföldvár útvonalon.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Kb mikor értek ki?
Sziasztok, a mai nap 1 fele a reptéri kifutónál szopatnék- ápolt , borotvált pasi vagyok
Mi lassan indulunk

Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert (20-40 között) Budapesten. Helyem nincs, de utazni tudok.
Ma estére keresek aktív partnert (20-40 között) Budapesten. Helyem nincs, de utazni tudok.
Taxi/Kamionos pasival ismerkdnek

Sziasztok. Hétfőn hajnalban lesz kint esetleg valaki a reptérnél egy kis kalandra?
Ma 17:00 és 19:30 között valaki jár autóval Bicskén? Benne lennék egy autós kalandba
Passzív vagyok
Passzív vagyok
Sopron és környéke ma délelőtt valaki?
Szerbusztok
Valaki most kölcsönös szopás?
Repternek itt van az a ket pasi akik feher vw autoval voltak kint a kiserdőnel?
Estét.
Hölgy Pesti vagy környéki(pár),Ma 1 kis orál...kalandra
Hölgy Pesti vagy környéki(pár),Ma 1 kis orál...kalandra

Nyéken valaki?
Senki nincs kint ebből a pár darab autóból?
Nagykőrösön, most éjszaka autóst leszopnék! Buzi, köcsög vagyok. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Arcomra, számba, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy! Reggel, 04 óráig üzenhetsz, ha erre jársz és tali!
Sziasztok.Reptéren ilyenkor van kint valaki?