sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Pár vagyunk pasit keresünk a hölgy örömére
????????????
(Ez egy válasz vekonyfiuka üzenetére (2025. 01. 11. szombat 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok- mostanság volna kedve valakinek szopni? Dél Pest-reptér környéke
Reptérnèl most valaki?
A Szépvölgyi úton hol kell megállni pontosan?
Szia engem erdekel 30eves vagyok sportos bi fiu
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 20:32
Törölt felhasználó (4763017)

Sziasztok . Egy normális fiút keresünk a mai napra akinek a farkát közösen kivernénk a párommal. Cserébe ő a mi férfitagunk farkát kellene kivernie. Adatlappal és képpel jelentkezz kérlek . 35 év alatti férfit keresünk . Többit privátban . Nem bárkit keresünk bármi áron. Semmi több NEM történne a kaland alkalmával
Párral ismerkednék, teljesen testközelből

Valaki cumizna bp belvaros
Miskolc autos kaland? 40 par vagyunk
Sziastok! Sosem dugtam még autóban, de nagy vágyam, hogy kipróbáljam.

Csepel környékén most autós sex?
Székesfehérvár és környékén rendszeres kényeztetőm keresem.
tervez valaki mostanában a reptérre menni?
Sziasztok. Ma este mennénk a Reptérre. Lessz kint valaki? Pár vagyunk biszex is ok
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Kiverném a farkát egy másik srácnak ha őt is izgatná. Ő is verheti nekem ha szeretné. Ha akarja és megvan a szimpátia be is kaphatja. Ja és elnézést hogy nem a bi rovatba írtam de ugye kocsiba történne.
Írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 23:14

?
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 20:32

Sziasztok . Egy normális fiút keresünk a mai napra akinek a farkát közösen kivernénk a párommal. Cserébe ő a mi férfitagunk farkát kellene kivernie. Adatlappal és képpel jelentkezz kérlek . 35 év alatti férfit keresünk . Többit privátban . Nem bárkit keresünk bármi áron. Semmi több NEM történne a kaland alkalmával