Ma délelőtt hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Autost szopnek, szopatnek Bp.
Vecsés környékén valaki kölcsönös hoki oral?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Bp- M1?
Az enyém megfelel??
(Ez egy válasz Jhon_Hunt üzenetére (2025. 02. 06. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 06. csütörtök 07:25

Pénteken 13:45-14:15 között csajomnak méretes faszt keresek a szájába Körmend környékén. Pontos helyszínt üzenetben adok ha megfelelő jelölt vagy.Hátsó ülésen szopathatod.
Pénteken 13:45-14:15 között csajomnak méretes faszt keresek a szájába Körmend környékén. Pontos helyszínt üzenetben adok ha megfelelő jelölt vagy.Hátsó ülésen szopathatod.
Ma autós kaland?
Sziasztok, szopnék most reggel 6-7között debrecenbe valahol kocsival leszek
Sziasztok! Esténként barmikor raérek csak irjatok időben! Akár ma is!!!
(Ez egy válasz sexyforties üzenetére (2024. 11. 14. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 14. csütörtök 16:25

Normális tényleg dugni akaró pasikat keresnénk akik nem kamuk és van autójuk és mobilisak is, akik nem félénken tudnának használni egy vékony szép feszes feleséget alkalmanként.
Lehet szépvölgyin is de lehet más extrémebb dolog is amit megbeszélünk.
Ha írsz kor alkat mindenképp kellene és ha van ötlet esetleg jöhet az is. Lehet egy este 2-3 pasi is.
Lehet szépvölgyin is de lehet más extrémebb dolog is amit megbeszélünk.
Ha írsz kor alkat mindenképp kellene és ha van ötlet esetleg jöhet az is. Lehet egy este 2-3 pasi is.
Chiko azt hitte nappal van + 20 fok van.
Ennyi hülyét a jó Isten nem baszott! (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 02. 05. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Ennyi hülyét a jó Isten nem baszott! (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 02. 05. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest 17 ker, 14 most !!!
Autos kaland...
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 02. 05. szerda 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap este valaki 3.kerulet és Budakalász körmyékén egy kis kellemes időtöltésre?
Mit akarsz ott ilyen hidegben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 05. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 05. szerda 21:06
Törölt felhasználó (4267002)

Ma este Gárdony?
Ma este Gárdony?
Elmondom a titkot kedves barátom.Ha jó a szerszám,főleg még ha nagy is.Az interneten böngészve soha nem is fogod tudni kihasznàlni.. Legfontosabb 3 dolog szükséges.Àpoltsàg,Jó helyeken jàrni pénzt nem sajnàlva,Nyitottsàg.Nem nyomulni bolondúl mint Gàrdonyba a vén csótányok.Velnessz helyeket làtogatni és talàn !!! ,Talàn van esély
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 02. 05. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 05. szerda 15:06

Soha nem értem.
Gondolkozom hangosan kommenteket olvasgatva.
Hatalmas faszom van. Még se ér semmit!!!!
Találkoztam nem egy emberrel nővel- párral stb.
Miért nem tudok meg tartani ezekből emberi szex kapcsolatokat.
Miért kell mindig új és új ember?
Ő is csak egy I I I I. Jel a naptárban.
Valamit nagyon kibaszottul rosszul csinál az emberi maradvány.
Gondolkozom hangosan kommenteket olvasgatva.
Hatalmas faszom van. Még se ér semmit!!!!
Találkoztam nem egy emberrel nővel- párral stb.
Miért nem tudok meg tartani ezekből emberi szex kapcsolatokat.
Miért kell mindig új és új ember?
Ő is csak egy I I I I. Jel a naptárban.
Valamit nagyon kibaszottul rosszul csinál az emberi maradvány.
Kondorosi út Dunapart nàl pàrok is mozognak néha szex céljàból???
Sziasztok, izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel Budapest, Pest megye és környékén. Helyem is van , ha úgy alakulna.
Ma késő este szívesen leszopnám/meglovagolnám a Nagytarcsa felé járó autósokat! Ha érdekel, írj!