Ma reggel kb 10 óra fele , keresnék egy normális személyt az adatlapomon kiírt kalandhoz. Gödöllőtől 10 percre leszek. Hely megoldott
Többit privátban.
Többit privátban.
Debrecenben cumiznék, masztiznék, diszkrét ápolt 30-as macis pasi vagyok.
Valaki megszopatna most ??
Holnapi napra keresek közös hokira, orálra srácot.
ziasztok kölcsönös szopás most?helyem van 20ker
Sziasztok, szerda kora este 17:30 fele a reptérnél(Pécel,Vecsés,18. ker) szopatnék,borotvált , ápolt pasi vagyok
Budapest X kerület és Monor között este 21:45 után viszonzas nélkül nem szopna le valaki?
Sziasztok holnap reggel a Vekeritonal autoserotikara valaki?
Sziasztok írtam nektek
(Ez egy válasz Galaxy2 üzenetére (2025. 02. 11. kedd 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 11. kedd 12:13

üdv
pár női tagja 27 éves 1.60m 57kg ki verné más srác farkát autóban
csak akkor jelentkezz ha nem vagy több mint 45 éves , ápolt vagy és játszasz szabályaink szerint
ha telefon számmal megjelölt üzit küldsz és hajlandó vagy bizonyítani valóságod !
csak akkor jelentkezz ha nem vagy több mint 45 éves , ápolt vagy és játszasz szabályaink szerint
ha telefon számmal megjelölt üzit küldsz és hajlandó vagy bizonyítani valóságod !
Ma este valaki pest megyeben megszopatna ?
Sziasztok
Ma este 8 fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben a kocsimban félmeztelenül masztizom!
Ha lenne kedved nézni vagy beszállni akkor privátba megírom hol leszek!
Ma este 8 fele Székesfehérváron megleshető leszek miközben a kocsimban félmeztelenül masztizom!
Ha lenne kedved nézni vagy beszállni akkor privátba megírom hol leszek!
16:00 kóra körül masztizok a reptéren!
Kukkoló?
Kukkoló?
Fehervaron autoskalandra, közöshokira vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Budán kalandoznék! Hölgy ,pár! 38éves 191cm magas vagyok!
Dunaharaszti ??
üdv
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, párok? Igényes, izmos pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Max diszkréció!
Írj, írjatok!
Reptér?
M3 gödöllőtől debrecenig valaki tali pihenőben? Szopatnék ha van rá lehetőség Most indulok Gödöllőről