17ker?autós kaland?
Sziasztok, keresek olyan személyt aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye, utazni tudj, irj üzenetet
Sziasztok, keresek olyan személyt aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye, utazni tudj, irj üzenetet
Reptér mögött ma is lezárva délelőtt.
7:00kor reptér mögött valaki szopna ?
Szép estét. Olyan partnert keresnek aki szereti a hosszas finom kenyeztető együtt...... Erd es környékén. Es csak aki tényleg mostanába talalkozna is!!

Sajnos párom mondta , hogy ő lefekszik . Én viszont autós kalandra továbbra is keresnék egy szimpatikus partnert. Közös hoki , kis kép nézegetés( párom képei) esetleg egy bugyit viszek ha izgat valakit . Gödöllő közelében vagyok . És mostanság keresek.
Reptér? Vagy Bp valamerre?
Tele lőhetné valaki a szám most!
Reptér valaki nem szopna le viszonzas nélkül?
Sziatok!!! Fiatal egyedül álló ként keresek Elhanyagolt hölgyeket keresek kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Most reptérnél???
Ma este, nemsoká, megy pár valamerre(Bp) kisebb kalandokra?
Ha igen, privátban jelezzetek, Mi megyünk, csak tanácstalanok vagyunk, hogy merre.
Ha igen, privátban jelezzetek, Mi megyünk, csak tanácstalanok vagyunk, hogy merre.
Morcos kis párocskámat megfűztem , hogy a mai napon egy számára is vonzó enyhén bi vagy divatosan kiváncsi heteró fiú farkát verje ki velem együtt aztán cserébe a srác nekem . Részletek privátban. Fiatalabb és normál vag sportosabb testalkat előny .
Sziasztok! Autós kalandra ma valaki/valakik?
Este 20:30 reptér valaki?
Csepelen szopnék, szopatnék
ma XI. 18 óra körül a Kondorosi út végénél a dunánál a parkolóban autós kaland? találkozzunk ott
Dunakeszin tudtok valami jó helyet a szabadban?
Sziasztok, a mai nap a reptérnél 17:30 fele volna kedve valakinek egy ápolt borotvált faszt szopni?