Sziasztok. Érd környékén ismerkednék!?
Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg mostani órákban találkozna is!

Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg mostani órákban találkozna is!
Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg találkozna is a mostani orakba.
Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg találkozna is a mostani orakba.

Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg találkozna is!

Ha pasik is játszanak és párokhoz is csatlakozol 3.-nak akkor kb. bárhova mehetsz, hamar népszerű leszel
Nagyobb társaság swingerben van, a szabadtéren vagy előre megbeszéltek alapján, vagy alkalomszerűen jönnek össze az emberek.
A nagyobb, ismertebb helyeken meg mindenhol vannak melegek is. (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 21:14

Nagyobb társaság swingerben van, a szabadtéren vagy előre megbeszéltek alapján, vagy alkalomszerűen jönnek össze az emberek.
A nagyobb, ismertebb helyeken meg mindenhol vannak melegek is. (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4773670)

Lepjük el mi heterók az oldalt
Najó, nálam egy biszex nő még belefér
Szóval ki hol szeret szexelni szabadban? (Ami nem reptér, esetleg vidék?)
Van olyan hely, ahol akadna társaság?

A te dolgod, hogy nem szégyelled te köcsög! De mit nem fogsz fel azon, hogy leszarjuk, hogy te mit szégyelsz meg mit nem! Figyu, Homi! Ti direkt idegesítítek a társadalom 99%-át, mert a törvény védi a nyomorult korcsolusásotokat. Ti kihalnátok nélkülünk! Egyszer csak egyszer alakuljon úgy a történelem, hogy nem véd titeket semmi!!! Gecc, ne tudd meg!!!
(Ez egy válasz szoposköcsög üzenetére (2025. 03. 05. szerda 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 23:25

Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! NAGYKŐRÖS
Finom izgalmas eggyütlétre... Csak olyan irjon aki tenyleg találkozna is!

Szia! Szabadstrandon öltözőkabin. De jó a ringatózó csónak is a Balatonon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 21:14
Törölt felhasználó (4773670)

Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! NAGYKŐRÖS
Csütörtökön napközben M0 keleti részén és környékén autós kaland? Esetleg reptér?
Mostanaban 4.kerulet kornyeken valaki?
Van olyan hely, ahol akadna társaság? (Ez egy válasz ShotGun üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 21:12

Van olyan hely, ahol akadna társaság? (Ez egy válasz ShotGun üzenetére (2025. 03. 05. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Én már csináltam külön heteroknak. Kitaláljátok mi lett az eredménye? Engem tiltottak le! Értitek?! Azt aki heteroknak csinált külön topicot! Az nem baj, hogy nekik van külön meg mindenhova odaírnak! Van olyan homár, aki másolás beillesztéssel folyamatosan bombázza a topicok nagyrészét. Homár az admin ez egyértelmű! Remélem egyszer kettérepesztik rendesen!
Én már csináltam külön heteroknak. Kitaláljátok mi lett az eredménye? Engem tiltottak le! Értitek?! Azt aki heteroknak csinált külön topicot! Az nem baj, hogy nekik van külön meg mindenhova odaírnak! Van olyan homár, aki másolás beillesztéssel folyamatosan bombázza a topicok nagyrészét. Homár az admin ez egyértelmű! Remélem egyszer kettérepesztik rendesen!
(Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2025. 03. 05. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 18:57

Én úgy gondolom, hogy ha látja mindenki, hogy ilyen sérelmek vannak létre hozhatnának ilyen csoportot.(Nem csak az Adminok és a melegek) Ti is nyugodtan megcsinálhatjátok és nyilván akkor azt a felületet használnák.
Ui. Csináltam egy cruising csoportot melegeknek és Biszexuálisoknak
Fekete renaultos pár innen van?
Reptérnél most?
Visszavonva!
Törlésre került az admin álltal.
Törlésre került az admin álltal.
Én úgy gondolom, hogy ha látja mindenki, hogy ilyen sérelmek vannak létre hozhatnának ilyen csoportot.(Nem csak az Adminok és a melegek) Ti is nyugodtan megcsinálhatjátok és nyilván akkor azt a felületet használnák.
Győrben ma este????
Nem kell ezért letíltani most. Befejeztem csak csinálhatnátok végre rendet!
Párommal nagyon szeretjük az autós szexet de ha ide bepillantok a gyomrom felfordul!
Tisztelt hősugárzók annak fújjátok a meleget aki szereti!!! A topik nevét meg tudjátok találni ebben biztos vagyok!
Tisztelt hősugárzók annak fújjátok a meleget aki szereti!!! A topik nevét meg tudjátok találni ebben biztos vagyok!

Ezzel teljesen egyetértek! Biztos tiltanám őket mindenhonnan. Ott van nekik a külön placc oda irogassák a gusztustalan dolgaikat!!!
(Ez egy válasz ShotGun üzenetére (2025. 03. 05. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 05. szerda 18:22

Van nekik külön topic, de nem, nekik ide kell jönniük (Meg a többibe is!!!) és permanens hányingert fenntartani, hogy ki kit szopna le! Szerintem hombár az admin is, mert nem őket teszi a helyükre, hanem azt tiltja le aki szóvá teszi. Igaz hombár admin?