Pár vagyunk! Hölgy részére keresünk..
Üdv!
Szolnok mellett valaki/k?
Szolnok mellett valaki/k?
Sziasztok reptéren pár esetleg ?
Sziasztok repteren pár esetleg?
Sziasztok! Pécsett kaland?
Sziasztok!
Holnap este Dunakanyar ?
Holnap este Dunakanyar ?
Valakinek nincs kedve megmutatni nekem a repteret? 30-as tetovált intelligens roma srac vagyok! Kocsival vagyok én is…
Ma este 21:00-tól repterezünk!
Párok, akik szeretnének találkozni, ott tali!
Párok, akik szeretnének találkozni, ott tali!

Sziasztok meddig lesztek ? Parommal lehet megyunk
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 03. 08. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Párommal kijöttünk a reptérre kicsit.Van kint valaki innen?Pár?
Sziasztok. Valaki tudna segíteni hogy a "reptérre " hogyan jutok ki autóval ? Illetve van e értelme éjfél után kimenni. Van e Budapesten más hasonló hely ?. Válaszotokat köszönöm
Kecskemét-Solt. Aktiv fiút keresek ma estére. Program, sex.... privát keress.
Reptéren van kint innen pár?
Sziasztok! Ma egy közös hokira, oralra valaki?
reptérre valaki menne most, ma? kivinne..én tuti szopnek.a,ztan kitudja még mit
Ez engem is érdekelne. De biztos, ami biztos kinézek.
(Ez egy válasz Atesz86 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérre érdemes kimenni?
(Ez egy válasz Atesz86 üzenetére (2025. 03. 08. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
most Gàrdonyba párocska!!?? Itt vagyok
En szivesen kiprobalnam de en szeretnem a tied. Lehet?
(Ez egy válasz szoposköcsög üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 22:42

Autóst keresek ma éjszaka. Ha erre jársz üzenj! Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! Nagykőrös
M3ason ma vakaki?