Veszprém környékén mostanában?
Szopatna ma valaki? Kocsiban vagy természetben?
Dunaújváros Szekszárd Kalocsa környékén taliznek labsex érdekel. Zokni harisnya mezítláb nyalogatni szeretnék női lábfej. 17/6 farkam talpak közé szorítani. De még sok minden érdekel
Írtam privátot!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok most reptéren pár van kint?
Valaki ujjazna kocsiban? most? Kelenföld közelében lakok
Szia szép napot. És így akik egymás társaságát akarják élvezni azok nincsenek zaklatva! Hangulat kérdése is hogy mit szeretnél csinálni.!
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 08:10

Ez is érdekes valóban.....
Mi már nagyon sokszor voltunk kint.... VISZONT.... egyből kiszálltunk a kocsi mellé, és "hozzáfogtunk" ketten....
Ez szerintem nagyon fontos, nem a kocsiban kell,mert nem tudják mit lehet-mit nem....
Hozzánk mindíg odajöttek , volt hogy hatan voltunk a végére....
Mi már nagyon sokszor voltunk kint.... VISZONT.... egyből kiszálltunk a kocsi mellé, és "hozzáfogtunk" ketten....
Ez szerintem nagyon fontos, nem a kocsiban kell,mert nem tudják mit lehet-mit nem....
Hozzánk mindíg odajöttek , volt hogy hatan voltunk a végére....
Szép jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Sziasztok! Tolna környéken valaki?
Sziasztok. Szabadidőpartnert keresekTokaj környékén kikapcsolódás céljából. Szeretem a természetet és a horgászatot! Minden megoldás szóba jöhet. Ha gondolod írj privátba. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok, délután (2 körül) tervezünk Csepelen a Duna parton kalandozni. Cuckold, dogging.... Priviben érdeklődj, párokat szerrtnénk elsősorban. Pusdz: T&F
Ez is érdekes valóban.....
Hozzánk mindíg odajöttek , volt hogy hatan voltunk a végére.... (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 01:33
Hozzánk mindíg odajöttek , volt hogy hatan voltunk a végére.... (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 01:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, tény és való, hogy sokan eltévesztik a házszámot úgymond.
DE!
Az a sok pasi ilyenkor mégis mit akar? Mi akadályozza meg őket abban, hogy odamenjenek, lehúzzák az ablakot és kinyissák a szájukat? Miért jobb mögöttük vonulni, mint egy zombi a nyilvánvaló jelek ellenére?
(Csak zárójelben teszem hozzá, ez fordítva is igaz: a menekülő párosnak miért jobb huszonnyolcadszor is arrébb állni ahelyett, hogy egyszer nyomnának egy féket és udvariasan elzavarnák az értetleneket?)
Miért olyan nehéz kommunikálni?
Tegnapelőtt kivittem a reptérre egy nagyon bevállalós, fiatal, szép lányt, be is vettünk volna valakit, ha úgy alakul. Kevesen voltak, de hátul a kiserdőben már volt két autó, mikor kiértünk. Direkt feltűnően csináltunk mindent, belső fényt kapcsoltunk, kiszálltunk, beszálltunk, semmi. A két autó közül az egyik óvatosan elment mellettünk egyszer, majd pár perc múlva még egyszer, de a száját nem merte volna kinyitni. A másik autóból kiszállt az ürge, de nem mozdult, hozzá végül mi mentünk oda... De ő igazából pasit akart volna csak, így nem lett semmi. Majd láttunk a kerítésnél egy egyértelműen nézelődő szóló férfit. Melléparkoltunk, szemkontaktot próbált felvenni a lány, lehúztuk az ablakot, semmi reakció... Ezek után leparkoltam a kerítés és a kiserdő közötti út melletti placcon jó feltűnően és elkezdtünk ketten szexelni az autóban. Mivel az ablak párásodott és a kocsi rugózott, nem lehetett nem észrevenni. A végére lett néhány autó, de kb. 15 méterre mert odaállni a legközelebbi. Mikor befejeztük, láttuk, hogy pár ült benne ráadásul. Na mondom, menjünk el mellettük kétszer, jó feltűnően, hátha legalább villantanak, intenek, vagy valami. Semmi...
Rossz időpontban voltunk ott, nem volt sok ember, így zombikhoz se volt szerencsénk, de akik ott voltak, azok elképesztő látleletet adtak arról, hogy mennyire nem mernek megszólalni az emberek még akkor se, amikor teljesen nyilvánvalóan meg kell. Még a párok is a sült galambra várnak sokszor...
DE!
Az a sok pasi ilyenkor mégis mit akar? Mi akadályozza meg őket abban, hogy odamenjenek, lehúzzák az ablakot és kinyissák a szájukat? Miért jobb mögöttük vonulni, mint egy zombi a nyilvánvaló jelek ellenére?
(Csak zárójelben teszem hozzá, ez fordítva is igaz: a menekülő párosnak miért jobb huszonnyolcadszor is arrébb állni ahelyett, hogy egyszer nyomnának egy féket és udvariasan elzavarnák az értetleneket?)
Tegnapelőtt kivittem a reptérre egy nagyon bevállalós, fiatal, szép lányt, be is vettünk volna valakit, ha úgy alakul. Kevesen voltak, de hátul a kiserdőben már volt két autó, mikor kiértünk. Direkt feltűnően csináltunk mindent, belső fényt kapcsoltunk, kiszálltunk, beszálltunk, semmi. A két autó közül az egyik óvatosan elment mellettünk egyszer, majd pár perc múlva még egyszer, de a száját nem merte volna kinyitni. A másik autóból kiszállt az ürge, de nem mozdult, hozzá végül mi mentünk oda... De ő igazából pasit akart volna csak, így nem lett semmi. Majd láttunk a kerítésnél egy egyértelműen nézelődő szóló férfit. Melléparkoltunk, szemkontaktot próbált felvenni a lány, lehúztuk az ablakot, semmi reakció... Ezek után leparkoltam a kerítés és a kiserdő közötti út melletti placcon jó feltűnően és elkezdtünk ketten szexelni az autóban. Mivel az ablak párásodott és a kocsi rugózott, nem lehetett nem észrevenni. A végére lett néhány autó, de kb. 15 méterre mert odaállni a legközelebbi. Mikor befejeztük, láttuk, hogy pár ült benne ráadásul. Na mondom, menjünk el mellettük kétszer, jó feltűnően, hátha legalább villantanak, intenek, vagy valami. Semmi...
Rossz időpontban voltunk ott, nem volt sok ember, így zombikhoz se volt szerencsénk, de akik ott voltak, azok elképesztő látleletet adtak arról, hogy mennyire nem mernek megszólalni az emberek még akkor se, amikor teljesen nyilvánvalóan meg kell. Még a párok is a sült galambra várnak sokszor...
Valaki ma tali taksonyban ?
Értem. Akkor az a normális ha a 170centid melle van 100kg , és nem izomba. Azaz puhos vagy mint egy rozmár ,mellé a hozzászólásaidnál nincs olyan mondat amiben ne lenne hiba , de mivel van egy faszod tegye össze mindenki a kezét , hogy egy ilyen férfi csoda farkát megfoghatja. Nehogy már próbáljon valaki olyan partnert keresni magának aki esetleg vonzó, vagy sármos vagy bejön neki. Válassza mindenki a bárkivel-bármit birkamentalitást mert így legalább faszhoz jut. Az meg se forduljon a fejedbe , hogy valakit pld egyáltalán nem vonz a egy olyan karakter mint te. Esetleg valaki igényes , vagy van elképzelése vagy csak nem akar fűvel- fával bármit mert még összeszed egy tavaszi nemibetegséget. Aki baszni akar basszon , mindegy kivel hiszen a fasz a lényeg. Na pont ezért válogatok én meg , mert olyan idióta , kamus, képgyűjtögető, eltűnő , szuperköcsög vagyok , hogy nem verem ki vagy hagyom hogy leszopjon esetleg egy dagadt , törpe aki nem, hogy nem vonz hanem taszít . Tényleg egy barom vagyok , hiszen ott van a 2 napos , túrós fasz minden , “kiváncsi-heteró-buzimezőn” csak be kell kapni mint a Germersdorfi cseresznyét szezonba.
Nos akkor keresnék bárkit akinek fasza van , hogy kicsavarjam mint nagyi a zsemlét a fasírtba ! Köszönöm a tanácsokat , összekapom magam. (Ez egy válasz levi31 üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 23:43
Nos akkor keresnék bárkit akinek fasza van , hogy kicsavarjam mint nagyi a zsemlét a fasírtba ! Köszönöm a tanácsokat , összekapom magam. (Ez egy válasz levi31 üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos sok a kapus! Vagy nem is tudom sokan szeretnének de nem mernek talizni. Kukorica oda kerül a sor eltűntek. Vagy megy a nem josz be nem ilyent keresek még a társai . Aki akar találni nem kér fotott legyen faszod és álljon és tud mit akarsz.

Sajnos sok a kapus! Vagy nem is tudom sokan szeretnének de nem mernek talizni. Kukorica oda kerül a sor eltűntek. Vagy megy a nem josz be nem ilyent keresek még a társai . Aki akar találni nem kér fotott legyen faszod és álljon és tud mit akarsz.
Igen, tény és való, hogy sokan eltévesztik a házszámot úgymond.
DE!
Rossz időpontban voltunk ott, nem volt sok ember, így zombikhoz se volt szerencsénk, de akik ott voltak, azok elképesztő látleletet adtak arról, hogy mennyire nem mernek megszólalni az emberek még akkor se, amikor teljesen nyilvánvalóan meg kell. Még a párok is a sült galambra várnak sokszor... (Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 09. vasárnap 23:52
DE!
Rossz időpontban voltunk ott, nem volt sok ember, így zombikhoz se volt szerencsénk, de akik ott voltak, azok elképesztő látleletet adtak arról, hogy mennyire nem mernek megszólalni az emberek még akkor se, amikor teljesen nyilvánvalóan meg kell. Még a párok is a sült galambra várnak sokszor... (Ez egy válasz Kamatykukac üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha ez igy van ajkor van 1001 masik pontja a repternek nem a szokasos helyen kell megallni ahol rengeteg pasi van mert akkor ez lesz
Az m3 kivezető Shell kúton állok és élveznék egyet! Valakinek esetleg van kedve egy 30-ás tetovált sok anyaggal rendelkező srachoz?
Ha ez igy van ajkor van 1001 masik pontja a repternek nem a szokasos helyen kell megallni ahol rengeteg pasi van mert akkor ez lesz
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2025. 03. 09. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér környékén orálkedvelő?