mint ahogy adatlapomon is van, 40 éves korig keresek
(Ez egy válasz zsola40 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 14:08

Írtam neked priviben nemrég. Ezt a vágyadat megvalósíthathatnank Jönne haverom is .p
Írtam neked priviben nemrég. Ezt a vágyadat megvalósíthathatnank Jönne haverom is .p
Megvalósíthatnank...
(Ez egy válasz zsola40 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 14:06

Írtam neked priviben nemrég. Ezt a vágyakat megvalósíthatónak. Jönne haverom is .p
Írtam neked priviben nemrég. Ezt a vágyakat megvalósíthatónak. Jönne haverom is .p
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 13:22

Szóval nem vagyok kamu, csak pl. nem itt élem az életemet
és főleg kommenteket nem figyelek mindig.
Régi vágyam kipróbálni hogy kocsiban ülök bugyiban és a pasik odamennek megujjazni engem

Régi vágyam kipróbálni hogy kocsiban ülök bugyiban és a pasik odamennek megujjazni engem
Sziasztok!
Budapesti vagy környéki párokkal ismerkednék.
Sportos tapasztalt pasi vagyok.
Viktor
Budapesti vagy környéki párokkal ismerkednék.
Sportos tapasztalt pasi vagyok.
Viktor
Autós kaland, Vác-Szécsény vonalon.
Valaki akit szét elvezhetek ?
Bp

Szóval nem vagyok kamu, csak pl. nem itt élem az életemet
és főleg kommenteket nem figyelek mindig.

nem, nem vagyok kamedli, de basszus 54 évessel nem szeretnék lenni, de ezt meg is írtam
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 03. 14. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, engem érdekelne. Hol, mikor?
(Ez egy válasz mostszopnek üzenetére (2025. 03. 14. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap este pár, teljesen testközelből kis izgi ismerkedés kéjesen? Bp,...
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Kössz volt egy ilyen érzésem.
Akkor ez is kamedeli.
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ez is kamedeli.

Nézzétek!
Ha egy szóló lány beír ide olyasmit, hogy könnyen kapható szóló fiúk számára, akkor az jó eséllyel kamu. Közel sem mindig, legalább 5 példát tudok mondani innen az előző évekből, amikor nagyon is valós volt, de hogy évente kb. 1 ilyen lehetőséget pozitívnak kell értékelni, az jól jelzi ennek az esélyeit. Szóval ha van egy ilyen "lehetőség", azt mindig fenntartásokkal kell kezelni, továbbá beleszámolni azt is, hogy ha mégsem kamu, akkor valamivel nagyon ki kell tűnnöd a rengeteg (sokszor kamus) jelentkező közül, valamit nagyon el kell találnod, egészen biztosam nem lesz elég annyi, hogy beírod közösbe, hogy érdekel, aztán várod a csodát... De ezzel előre számolsz, így indulsz neki.
Viszont ami továbbra is döbbenetes számomra, és bár tudok róla, de képtelen vagyok értelmezni és elfogadni, az a pasik elképesztően nagy százalékú kamuzása. Az, hogy 4-5 konkrét ígéretből 1 jelenik meg, de persze amíg csak leveleket kell bombázni, addig írogatnak vakulásig még akkor is, ha már alapból nem felelnek meg a kritériumoknak. Vagy vegyük példának a tegnap estét: szűk határidővel ugyan, de konkrét időpontot és helyszínt jeleztem előre, hogy kiviszek egy lányt, gyorsan és jól megközelíthető, ismert helyen. Szerintetek hány autó talált oda? 1, azaz egy. Meg volt ott még egy páros tőlünk teljesen függetlenül, de ők egymással voltak elfoglalva, inkább amolyan egész estés randiként és az akcióba is csak nagyon érintőlegesen szálltak be, ha lehet egyáltalán azt beszállásnak mondani. Szóval 1 autó. Aki olvas egy ilyen jelzést és nem tud a Szépvölgyiig eljutni akár még azzal a kockázattal számolva is, hogy esetleg feleslegesen megy, az mégis mit akar? Vagy aki a reptéren kétszer elgurul mellettünk, visszajelzést is kap, de nem mer megszólalni, az mit akar? Miért rabolja mások és a saját idejét ez a zavaróan sok ember? (Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy szóló lány beír ide olyasmit, hogy könnyen kapható szóló fiúk számára, akkor az jó eséllyel kamu. Közel sem mindig, legalább 5 példát tudok mondani innen az előző évekből, amikor nagyon is valós volt, de hogy évente kb. 1 ilyen lehetőséget pozitívnak kell értékelni, az jól jelzi ennek az esélyeit. Szóval ha van egy ilyen "lehetőség", azt mindig fenntartásokkal kell kezelni, továbbá beleszámolni azt is, hogy ha mégsem kamu, akkor valamivel nagyon ki kell tűnnöd a rengeteg (sokszor kamus) jelentkező közül, valamit nagyon el kell találnod, egészen biztosam nem lesz elég annyi, hogy beírod közösbe, hogy érdekel, aztán várod a csodát... De ezzel előre számolsz, így indulsz neki.
Viszont ami továbbra is döbbenetes számomra, és bár tudok róla, de képtelen vagyok értelmezni és elfogadni, az a pasik elképesztően nagy százalékú kamuzása. Az, hogy 4-5 konkrét ígéretből 1 jelenik meg, de persze amíg csak leveleket kell bombázni, addig írogatnak vakulásig még akkor is, ha már alapból nem felelnek meg a kritériumoknak. Vagy vegyük példának a tegnap estét: szűk határidővel ugyan, de konkrét időpontot és helyszínt jeleztem előre, hogy kiviszek egy lányt, gyorsan és jól megközelíthető, ismert helyen. Szerintetek hány autó talált oda? 1, azaz egy. Meg volt ott még egy páros tőlünk teljesen függetlenül, de ők egymással voltak elfoglalva, inkább amolyan egész estés randiként és az akcióba is csak nagyon érintőlegesen szálltak be, ha lehet egyáltalán azt beszállásnak mondani. Szóval 1 autó. Aki olvas egy ilyen jelzést és nem tud a Szépvölgyiig eljutni akár még azzal a kockázattal számolva is, hogy esetleg feleslegesen megy, az mégis mit akar? Vagy aki a reptéren kétszer elgurul mellettünk, visszajelzést is kap, de nem mer megszólalni, az mit akar? Miért rabolja mások és a saját idejét ez a zavaróan sok ember? (Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában a szépvölgyin valaki?
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párt keresek Budapesten!
Akár esetleg a Szépvölgyin ,akár a reptéren !
Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Ma este heteró alapon párt keresek Budapesten!
Akár esetleg a Szépvölgyin ,akár a reptéren !
Valóban nagy méretű pasi vagyok !
Sziasztok! Holnap estére keresünk egy kis izgalmat… puszi üziket priviben
Ma valaki autós kaland?
Holnapi napra keresnénk programot, amiben az erotika is szerepet kapna ! Várjuk az ötleteket, de csak privátban ! Ne ide írj ! Amelyik a legszimpatikusabb azt megvalósítjuk azzal aki kitalálta ! Van helyünk is, de ésszerű távolságon belül utazunk is !
Szép jo napot mindenkinek.
Autóban vagy a szabadban?
Megoldjuk
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Autóban vagy a szabadban?
Megoldjuk

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.