Fehervar közöshokira vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Ma valaki egy tali Veszprém megye, vagy Fehérvár? Írj és élvezz

Párommal keresek 2 vagy 3 férfit ma estére! Szegeden
Sziasztok..ma szerintetek reptér vagy más szabad környék? Nincs autom de szivesen csatlakozom..nyitott bi vagyok..(p)
Sziasztok!
Hétvégén Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Hétvégén Győrben kaland? Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Sziasztok.
Baja és környékéről valaki?
Baja és környékéről valaki?
Persze, ez teljesen egyértelmű
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 20:05

Szia. Olvastam amit írtatok. Szerintem nem veled van baj. Ha el olvasod, hogy Christine 1989 mit ír mit szeretne ebből nekem az jön le hogy nem valós. Először csak nyalás ujjazás a végén meg már 2 pasi punci popsi. Hát ez elég gyanús.
Sziasztok..ma szerintetek reptér vagy más szabad környék? Nincs autom de szivesen csatlakozom..nyitott bi vagyok..(p)
Sziasztok ki szopatna ma meg?
Sziasztok! Ünnepnap ide vagy oda, ma is mozgásban leszek autóval gödöllő és 16.kerület között. Mostantól kb 16:00ig ráérek, aktívként kalandoznék autóban!

Valaki m3 kivezető ?
Valaki ludányhalászi vagy környéke?
Sziasztok! Esetleg van valakinek kedve 2óra múlva a reptèren találkozni? Szívesen szoptatnèk.
Sziasztok van kint pár a reptérnél aki találkozna
Miert gyanus ha valakinem tobb vágya van? Amugy meg ha elolvasnad, lathatod hogy pl 2 pasit csak adott idoszakra keresek.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 20:05

Szia. Olvastam amit írtatok. Szerintem nem veled van baj. Ha el olvasod, hogy Christine 1989 mit ír mit szeretne ebből nekem az jön le hogy nem valós. Először csak nyalás ujjazás a végén meg már 2 pasi punci popsi. Hát ez elég gyanús.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akiket fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve! Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Ha ittatok,ne a taxit,hanem engem hívjatok!Van valaki akit ez izgat,érdekel??
Hölgyet vagy párt keresek akiket fuvaroznék egy kis finomsággal egybekötve! Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Ha ittatok,ne a taxit,hanem engem hívjatok!Van valaki akit ez izgat,érdekel??
Kellemes péntek estét mindenkinek.
Szokásos autós kalandra keresek egy jófej partnert. Párom izgalmasnak találja , ha kiverném valaki farkát a képére . A kaland az lenne , hogy ha szimpi vagy elkezdünk kicsit írogatni - ismerkedni ,természetesen párom is jelen van ITT ! ( találkozónál már nem ) arc nélküli képcserék , páromról is !
A találkozás alkalmával én verném ki a farkad és közbe csak a farkadról ahogy verem csinálok egy képet amit otthon a páromnak megmutatok. Autós kaland lenne de elvileg tudok búvóhelyet is. Adatlapomon megvan adva pár infó. Kép- képcsere , adatlap szükséges. NEM bárkivel bármi áron.
Szokásos autós kalandra keresek egy jófej partnert. Párom izgalmasnak találja , ha kiverném valaki farkát a képére . A kaland az lenne , hogy ha szimpi vagy elkezdünk kicsit írogatni - ismerkedni ,természetesen párom is jelen van ITT ! ( találkozónál már nem ) arc nélküli képcserék , páromról is !
A találkozás alkalmával én verném ki a farkad és közbe csak a farkadról ahogy verem csinálok egy képet amit otthon a páromnak megmutatok. Autós kaland lenne de elvileg tudok búvóhelyet is. Adatlapomon megvan adva pár infó. Kép- képcsere , adatlap szükséges. NEM bárkivel bármi áron.
(Ez egy válasz zsola40 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 14. péntek 14:08

Írtam neked priviben nemrég. Ezt a vágyadat megvalósíthathatnank Jönne haverom is .p
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel párt ill szóló hölgyet fogadna 12 ker búvóhelyen kizárólag hetero alapon szép estét

Most valaki a Szépvölgyin?
Kukkolhatsz is!
Kukkolhatsz is!