Kb sehogy...
(Ez egy válasz matyusek33 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy megy a repternel az ismerkedes
Szia! Kint vagytok még?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 03. 15. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér, valami? Hmm de gabalyodnék

Mi már kint vagyunk
(Ez egy válasz secretvoyeur üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Győr környékén este pár vagy nő?
Sziasztok 7- 8 között ott leszünk 50es pár
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 03. 15. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugyan már egy ujjazáos,a kocsiba benyúlkálásosnál...
Ha ennyire aktív vagy itt akkor olvasd vissza megkérdeztem! Miért ne válaszolna.?
Azt hogy nem tetszik mindenki azt adom. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 15:22
Ha ennyire aktív vagy itt akkor olvasd vissza megkérdeztem! Miért ne válaszolna.?
Azt hogy nem tetszik mindenki azt adom. (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

hiába ajánlod fel, ha nem keresek 48 évest, azért nem bármi áron akarom kipróbálni
Mikor mennétek ki?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2025. 03. 15. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor mennétek ki?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 03. 15. szombat 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
nem is igazán tudom, miért hiszi azt mindenki, ha bárki felajánl bármit, nekem miért kéne rögtön ugranom? és képzeljétek nem tetszik mindenki
amúgy meg azért, mert nem írja ki hogy sikerült és elmentünk oda, akkor meg se valósult?
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 15:20
álmodozol hogy hátha meg tudott dugni hát ezzel a dumával
Olvasd bele többen írtak neki például én is ,még előtte még mielőtt ide kiírta magát...
Az egyik srácnak azt írta hogy oké újpestről indulna ,írta neki a srác nem gond.... Sőt még asszem én is felajánlottam neki a kocsit
Ezért kamu szagú és ezeket az oldal nem szűri, így ha valakinél felmerül jogosan mint itt is akkor..

Olvasd bele többen írtak neki például én is ,még előtte még mielőtt ide kiírta magát...
Az egyik srácnak azt írta hogy oké újpestről indulna ,írta neki a srác nem gond.... Sőt még asszem én is felajánlottam neki a kocsit
Ezért kamu szagú és ezeket az oldal nem szűri, így ha valakinél felmerül jogosan mint itt is akkor..
hiába ajánlod fel, ha nem keresek 48 évest, azért nem bármi áron akarom kipróbálni
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 03. 15. szombat 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 15. szombat 15:20
álmodozol hogy hátha meg tudott dugni hát ezzel a dumával

Ezért kamu szagú és ezeket az oldal nem szűri, így ha valakinél felmerül jogosan mint itt is akkor.. (Ez egy válasz miki966 üzenetére (2025. 03. 14. péntek 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Férfiként mondom, nem értelek titeket! Ego huszárok vagytok!
Itt van egy Hölgy, aki minden bizonnyal valós, és belekezdtetek egy boszorkány üldözésbe, ami igazán nem méltó hozzá!
Mivel igyekeztetek kitűnni a számtalan jelentkező közül?
Van amelyikőtök a korosztálybeli keresési preferencián kívül esik, van amelyikőtök lovagol egy adatlapon lévő apró különbségen. Nem ő kérte, hogy ennek ellenére írjatok neki! Ti pedig büszkeségeteken léket ütöttként sopánkodtok, nyavalyogtok, hogy nem kaptatok választ! A nem válasz is válasz: ELUTASÍTÁS!
Legyetek FÉRFIAK, és fogadjátok el, hogy megmérettetek és könnyűnek találtattatok!!!!
Ha pedig kamu lenne, akkor nem mindegy!?
Itt van egy Hölgy, aki minden bizonnyal valós, és belekezdtetek egy boszorkány üldözésbe, ami igazán nem méltó hozzá!
Mivel igyekeztetek kitűnni a számtalan jelentkező közül?
Van amelyikőtök a korosztálybeli keresési preferencián kívül esik, van amelyikőtök lovagol egy adatlapon lévő apró különbségen. Nem ő kérte, hogy ennek ellenére írjatok neki! Ti pedig büszkeségeteken léket ütöttként sopánkodtok, nyavalyogtok, hogy nem kaptatok választ! A nem válasz is válasz: ELUTASÍTÁS!
Legyetek FÉRFIAK, és fogadjátok el, hogy megmérettetek és könnyűnek találtattatok!!!!
Ha pedig kamu lenne, akkor nem mindegy!?
Fehér skoda oldalt?
Reptér ma délután, este? Vagy valamerre pár esetleg?

Sziasztok.Pár vagyunk.Pár ma késő délután reptér?
Salgótarján-Eger-Hatvan-Gyöngyös vonalon ismerkednék normális férfias biszex, vagy kíváncsi hetero férfival! Férfias adottságúval! Várom privát üzenetedet, ha magadra ismersz!
Holnap délelőtt fehérváron programot keresek.ötleteke mél címeket szívesen fogadok!
17ker?Autós kaland?