4.ker kornyeken szopnek, szopatnek...
Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
Sziasztok! Apátvarasdi pihenőnél, adat lapunknak megfelelően keresünk a mai napra, autós kalandhoz, férfi hetero partnert.
Sziasztok. A kifutónál vagyok szívesen kalandoznék párokkal.....
Sziasztok! Ma ismét kalandoznèk, Taxim hátsó ülése bármikor bevetésre áll
privatban írjatok. Csak hetero!

Szuper lenne
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 11:58

Szia. Nemsokára indul a reptér mögött a "szezon"...... ott majd találkozhatunk.....
Szia. Nemsokára indul a reptér mögött a "szezon"...... ott majd találkozhatunk.....
(Ez egy válasz silver-surfer üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 11:47

45éves 190cm magas nagyfarkú férfi, nőt vagy párt keres. Akár ma is.
45éves 190cm magas nagyfarkú férfi, nőt vagy párt keres. Akár ma is.
Sziasztok reptéren van mozgas?
kijöttem,amúgy is szoktam kijárni,jó az idő,és rá is érek,gyertek szopni
ennyi szánalmas idiótát tényleg a világ nem baszott....
fekete Golf
otthon az ágyukban
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)

itt vagyok ,hol vagytok gyertek megdugom a kis pinát
persze non-stop ott vannak...
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
most is ott vagytok???
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 00:22

Kint vagyunk a reptéren a fiatal barátnőmmel. Nem túl jó az idő, ettől függetlenül nagyon fura, hogy egyetlen autón kívül senki nincs itt, de az az egyetlenegy autó is csak egy randizós (nem szexelni akaró) fiatal páros a kerítésnél, szóval effektíve senki nincs kint.
Szóval aki úgy gondolja, az jöjjön ki, kb. fél 2-ig biztos itt leszünk. Aki lát minket a kiserdő felé vezető utacska melletti placcon, bátran álljon meg mellénk!
Szóval aki úgy gondolja, az jöjjön ki, kb. fél 2-ig biztos itt leszünk. Aki lát minket a kiserdő felé vezető utacska melletti placcon, bátran álljon meg mellénk!
szopnék budapest

Hú ez aztán tényleg fura, hogy éjjel egykor hat fokban nem hemzsegnek az emberek az erdőben....
Szia ma valaki kinézne szabadba, bp...csatlakoznek? reptér, barmi ötlet?
Sziasztok! Apátvarasdi pihenőnél, adat lapunknak megfelelően keresünk a mai napra, autós kalandhoz, férfi hetero partnert.