Sziasztok! Holnap Győrben a Kovaltéren lesz kint valaki a délelőtti órákban?
Kiral utca?
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnek most kint a reptérnél
Láttalak. Mikor éreztél?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ott vagyok a bejáratnál, de csendesség amúgy....
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kifutóhoz jön most valaki?
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok ma kiraly utca kornyeken keresek aki cumizna szép farkat es helye van. 13.00tol
12/45-13 körül járok arra .
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi vki?
Sziasztok! Szívesen kinèznék a reptérhez kora dèlután, ha lesz kint nő vagy pár. Akár ki is viszlek titeket, ha ez segít.

Égetőnél közös kurvázás?

Reptér még?
Békéscsaba környékén cumiztatnék
11 körül 16-ker - gödöllő környékén valaki valamire?

Igen, én az éjjel végigjártam limuzinnal
(Ez egy válasz Lenzo77 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér járható?
Reptéren valaki?
Ma hölgyet basznék méretes faszommal akár a párja jelenlétében aktív, vagy passzív részvételével. Autóban, szabadban, nálam, vagy panzióban. Kecskemét és vonzáskörzete. Írj privát üzenetet!
Pár, ma délelőtt reptérnél? Nagy hely, sötét ablakok, jó fűtés adott. Ha igény van rá, kamerázok is szívesen a részetekre, minden megoldás érdekel!
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 03. 26. szerda 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)