Beszélsz hülyeségeket! Nem kellesz neki, erre bizton állítod, hogy pasi Bravó!
Pedig igen is valós nő!
Válógat! Megteheti!
Pedig igen is valós nő!
Válógat! Megteheti!
szopnék ma autómban bp-n

Szerintem aki értelmes,az már rájött

7 körül értem ki, kicsit előbb. Tudom láttál, összenéztünk, csak mentél sebesen
Már pihi van, végeztem mára
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Kifutónàl a bejáratban a pár innen?

Holnap délelőtt esetleg normális, ápolt pasi közös masztira (csak maszti) Pest és környékén?!
Kint vagyok a reptérnel
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap Győrben a Kovaltéren lesz kint valaki a délelőtti órákban?
Kiral utca?
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnek most kint a reptérnél
Láttalak. Mikor éreztél?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ott vagyok a bejáratnál, de csendesség amúgy....
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kifutóhoz jön most valaki?
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok ma kiraly utca kornyeken keresek aki cumizna szép farkat es helye van. 13.00tol
12/45-13 körül járok arra .
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2025. 03. 26. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi vki?
Sziasztok! Szívesen kinèznék a reptérhez kora dèlután, ha lesz kint nő vagy pár. Akár ki is viszlek titeket, ha ez segít.

Égetőnél közös kurvázás?

Reptér még?