Csepelen szopnék, szopatnék
Helló hölgyek
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén
Hölgyek...
Mai nap, ebben a kiváló időben egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén

Szepvolgyin hölgy vagy pár mostanában?
Igényes pasi vagyok.
Írj privatban
Igényes pasi vagyok.
Írj privatban
Ma 14 óra után kalandoznek a szépvölgyin hölggyel v párral
Csepelen délután szopnék, szopatnék.
Reptérnél valaki?
Reptérnél valaki?
Sziasztok!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Péntek délután ,valóban nagy és kemény cerkámmal ,budapesti nőt kényeztetnék!
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Amugy adott telszamot de hivni nem lehet, kuldott kepet de ki tudja kirol, minden nap kitalalt valamit miert nem er ra, itt meg irogat hogy mennyire raer setalgatni meg stb... na de ez volt nekem az utolso hozzaszolasom vele kapcsolatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 09:34

Törölt felhasználó (4770280)

Esetleg,ha adnál valakinek kontaktot,bármilyen platforomon,lehet hitelesebb lennél.
Az,hogy a fórumon próbálod bizonyítani az igazad,inkább negatív jellemzést eredményez!
Pasi vagy,a hülye is látja a hozzászólásaidból!
Üdv!
Beatrix
Az,hogy a fórumon próbálod bizonyítani az igazad,inkább negatív jellemzést eredményez!

Üdv!
Beatrix
Ja nem is neki szantam csak a "kollegaknak" hogy ne doljenek be neki felesleges idopocseklas. Van 100 masik no itt aki valos.
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 01:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 01:11

Mind1 kamu vagy nem kamu nem kell neki irni és kész
Tovabb kell lépni
Tovabb kell lépni
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Szombaton délelőtt 9 kor indulok. Pestről Ceglédre. Valaki útközben esetleg? Vagy cegléden szivesen csatlakoznék parhoz is.
Esetleg,ha adnál valakinek kontaktot,bármilyen platforomon,lehet hitelesebb lennél.
Üdv!
Beatrix (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 07:10

Üdv!
Beatrix (Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Amugy meg semmit se igertem biztosra... De hogy meg hisztizel is hogy egy talan csutortok nem jon ossze, hat nem valami ferfias (tudom hogy ugyis letagadod)
Ezt inkább szenvedésnek hívnám,mert az élet máshol kezdődik!Ugyanolyan vagy mint a falábú focistáink,akikbe a celebek,szurkolók joggal állnak beléjük,a végén meg ők érzik magukat kellemetlenül!Ha valaki találkozni,szexelni szeretne érthető,mert vannak szükségleteink,de hogy senki és semmi ne legyen jó 1 adott személynek,az már régen nem erről szól!
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelött!
Üllő..Pilis környéke!
Sexpartnereim keresném ma délelött!
Üllő..Pilis környéke!
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Szia! Én ma ráérek. A 4kerből megyek a 20ker. Ezen az útvonalon bárhol jó.
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 03. 27. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 27. csütörtök 07:10

Amugy meg semmit se igertem biztosra... De hogy meg hisztizel is hogy egy talan csutortok nem jon ossze, hat nem valami ferfias (tudom hogy ugyis letagadod)
Sziasztok,olyan személyt keresek aki kora reggel kényeztetné farkamat! Vas megye, utazni tudj! Előny ha noibe öltözől!
Sziasztok!
Üllő környéke?.
Üllő környéke?.