Tegnap úgy halottam hogy ez a szépvölgyi történet közel se olyan mint régen volt.
Egy kalap szar magyarul. Reptér végéről át autózni a büdös picsbe akinek két édes anyja van az menjen.
Max ( bérelt) elektromos autóval.
)
(Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2025. 04. 01. kedd 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy kalap szar magyarul. Reptér végéről át autózni a büdös picsbe akinek két édes anyja van az menjen.
Max ( bérelt) elektromos autóval.

Szépvolgyi valaki?
Kecskemét, nkoros, Cegléd térsége?Autóst keresek ma éjszaka. Ha erre jársz üzenj! Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között bármikor jöhetsz, fenn vagyok és tali! Nagykőrös
"Ácsceruza"?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2025. 04. 01. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 22:04

Pedig " valóban 23 as cerkát" hirdet az emberi maradvány. Gondoltuk asszonnyal mi is nincs ott méret csak cerka
Cerka az mást jelent. Szerintem 23 as nagy eres fasz az mindjárt másként hangozna mi olvasatunkban.
Cerka az mást jelent. Szerintem 23 as nagy eres fasz az mindjárt másként hangozna mi olvasatunkban.
Pedig " valóban 23 as cerkát" hirdet az emberi maradvány. Gondoltuk asszonnyal mi is nincs ott méret csak cerka
Cerka az mást jelent. Szerintem 23 as nagy eres fasz az mindjárt másként hangozna mi olvasatunkban. (Ez egy válasz Kalipoo üzenetére (2025. 04. 01. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Cerka az mást jelent. Szerintem 23 as nagy eres fasz az mindjárt másként hangozna mi olvasatunkban. (Ez egy válasz Kalipoo üzenetére (2025. 04. 01. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Péntek estére keresünk haverommal csajszit
Péntek estére keresünk haverommal csajszit
Te egy nagy kamus vagy !!!!
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 14:36

Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Értékekre figyelni ne legyen szem előtt tesokám!
(Ez egy válasz Adamka4154 üzenetére (2025. 04. 01. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 01. kedd 19:09

Sziasztok. Fiatal vagy akár idősebb vékony roma nőt keresek heti egy-két alkalomra. Akár autóban is.
Kecskeméten keresek csajt akinek a melleit gyúrhatnám a kocsiban!
Reptérnél van most pár???
Bmw-s pár?

Sziasztok. Fiatal vagy akár idősebb vékony roma nőt keresek heti egy-két alkalomra. Akár autóban is.
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Sziasztok! Újpesten valaki? 41 éves bi uni férfi vagyok! Írj
Ma Zalaegerszeg környékén autómban szopnék. Kíváncsi heterók is írhatnak. Privizz ha egy anonim diszkrét kényeztetésre vágysz. Akár rendszeresre is keresek.
Cumizok,dughatsz,tudok utazni
Reptéri kifutó van valaki?
Sziasztok,
Van mozgás a reptéren?
Van mozgás a reptéren?
Győrben valaki?
Kalandoznék Holnap ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok