Sziasztok!
Ma napközben pár a reptér mögött?
Ma napközben pár a reptér mögött?
Sziasztok.
Még nem voltunk a reptéren de tervezzük menni.
Mikor érdemes menni? Mik a szabályok? Hogyan mit lehet ott pontosan csinálni? Hogy képzeljem el elsőre?
Még nem voltunk a reptéren de tervezzük menni.
Mikor érdemes menni? Mik a szabályok? Hogyan mit lehet ott pontosan csinálni? Hogy képzeljem el elsőre?
mondjuk sokat segít ha valaki tud írni.....
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2025. 04. 02. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 22:00

minden pasi aki ajánlom ,tapasztalatból ,hogy ha igazàból találkozni akar párral ,esetleg szexelni velük ,Itt nem sok esély van .El kell menni olyan helyekre( persze pénzt ,időt nemsajnálni) (,ígényes megjelenés,stb).aholj àrnak .Ők .Ott nagyobb az esély mint itt .Én már itt nem is ismerkedtem csak kinn terepen.Még hogy Nőt!! Egyedülit!! na azt pláne felejtsd el hacsak nem vagy nagyonn jó kinézetű valaki
Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van
minden pasi aki ajánlom ,tapasztalatból ,hogy ha igazàból találkozni akar párral ,esetleg szexelni velük ,Itt nem sok esély van .El kell menni olyan helyekre( persze pénzt ,időt nemsajnálni) (,ígényes megjelenés,stb).aholj àrnak .Ők .Ott nagyobb az esély mint itt .Én már itt nem is ismerkedtem csak kinn terepen.Még hogy Nőt!! Egyedülit!! na azt pláne felejtsd el hacsak nem vagy nagyonn jó kinézetű valaki
Sziasztok!
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Holnap délután 4-6 közt valakinek kedve Tatán ?
Holnap délután 4-6 ora közt valakinek kedve Tatán ?
Sziasztok a mai napon a reptéri kifutónál 1/2 7 fele szopatnék
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van
Sziasztok! Valaki mostanában Tatabánya környékén? Nőt vagy Párt keresnék egy kellemes időtöltésre.
Valaki taksony környéke ?
ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak..
Szabadtéri szexhez keresek budapesten lányt vagy párt max 40-ig. Részletekért írj. Elöny, de nem feltétel ha szereted ha lepisilnek és megbilincselnek. Hétköznap, hétvége is jó.
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet ma délutánra vagy kora estére Budapesten
Uni bi pasi Hatvan Aszód környékén orálra?
Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
XI ker szabadban kocsiban ?
Sziasztok. Most esetleg hölgy vagy pár Monoron aki szívesen ismerkedne, kalandozna?
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!