Sziasztok Baranya megyében keresek Hölgyet vagy párt De utazni is tudok!

Fiú párként?
(Ez egy válasz Repteren üzenetére (2025. 04. 04. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Este repteren parkent fiukat vadaszunk
Repter vki most?
Papkeszi vasútállomás elhagyatott hely bent a Föld út végén
Helyes jó adottsággal rendelkező sráccal közös hoki én is ilyen vagyok.
Ma 15.00-tól sötétedésig
Helyes jó adottsággal rendelkező sráccal közös hoki én is ilyen vagyok.
Ma 15.00-tól sötétedésig
Papkeszi vasútállomás elhagyatott hely bent a Föld út végén
Helyes jó adottsággal rendelkező sráccal közös hoki én is ilyen vagyok
Helyes jó adottsággal rendelkező sráccal közös hoki én is ilyen vagyok
Úgy tűnik egy kis ideig távozni fog a mostani kellemes idő.
Van aki még ma kihasználja ezt az időt a reptéren vagy a szépvölgyin estefelé?
Van aki még ma kihasználja ezt az időt a reptéren vagy a szépvölgyin estefelé?

Kalandoznék Holnap ma vasárnap ráérő pár hölgy??? Sziasztok kedves párral ismerkednék akár csak egy kukkolás extrém helyen vagy kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám párt meglesni vagy egy kis játék elejéig. Meglátogatnék egy párt megbeszélt időpontba megbeszélt helyen megérkeznék és finoman kinyalnám a hölgyet vagy kukkolnék és távoznék. Zala és környező megyékből keresnék ápolt intelligens értelmes diszkrét pasi vagyok
Hölgy vagy Pár ebben a gyönyörű időben Berettyóújfaluban csonka toronynál? 28éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok, ma este 7-8 között cumiztatnék a reptéri kifutónál
Velencei-tó környékén szabadban kalandoznék. Esetleg tó körül bicajozók?
Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Sziasztok!
Autós kalandra keresném partnerem ma napközben!
Dél-Pest aglomeráció!
Autós kalandra keresném partnerem ma napközben!
Dél-Pest aglomeráció!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, többesben tapasztalt, diszkrét pasi vagyok! Nagyobb, fazonos intim!
Írj, írjatok!
Reptér mögött aktív farkat kényeztetnék...
Ma estére 21 után keresünk 1 vagy 2 férfit szegeden
Sziasztok
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben,Vecsés-Pilis vonalon!
Sexpartnereim keresném ma napközben,Vecsés-Pilis vonalon!
Most reptér mögött ff aki szopna ?
Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...